smth
vērojums lielveikalā 
30th-Dec-2013 07:22 pm
CIlvēku pūļi spieto pie iemaksas bankomātiem.
Pēdējā brīdī attapuši, ka tā ir viens no ērtākajiem veidiem pāriet no LVL uz EUR.
Un vēl - veikalos biežāk var saņemt smukās latu monētiņas. :) Šodien tiku pie koklītes. :)
Comments 
30th-Dec-2013 08:22 pm
Nē, nu man vienkārši naudu vecāki Ziemassvētkos vienai manai konkrētai vēlmei iedeva un vienu naudas zīmi nepieņema bankomāts pirms nedēļas. Tā es šodien gandrīz visu atprečoju. ;) Euro no komandējumiem mājās ir iekrājušies - tā ka es mierīgi ar ļoti maz (ap pieciem latiem aptuveni) skaidrām naudiņām gaidu Jauno gadu.
Bet, skatoties uz tiem pūļiem veikalā man kaut kā nedaudz žēl to cilvēku palika. Pusgads bija, lai to izdarītu, vēl pusgads vai visa dzīve priekšā, lai apmainītu Latvijas Bankā un citur to naudu.. Bet kur nu! Vajag pēdējās gada dienās sev garastāvokli bojāt :>.

Par pāreju..pati grasos mierīgu prātu dzīvot uz priekšu. Nav ko te histēriju celt. :)

Un [info]fedrs pareizi norūca! :)
30th-Dec-2013 08:38 pm
Man gan to cilveeku nav žēl - man par viņiem smiekli nāk (zinu ļauni, bet nu cik muļķīga rakcija) - lai tik cieš un izbauda savu dumību :P
Laiks bija gana, lai tiktu no skaidrās naudas vaļā - vēl vairāk ir priekša: 2 nedēļas var bodēs maksāt, ntos mēnešus paša bankās mainīt un vēl pēc daudziem gadiem LVBankā samainīt...
paši sev uztaisījuši stresu - neredzu vajadzību žēlot...
(jo informēti bija visi un ļoti labi pat - par to gan cepuri nost informētajiem, DE toreiz par ko tādu sapņot tik varēja...)
30th-Dec-2013 08:43 pm
:))) Nu, man tas žēlums arī tāds nedaudz ļauns patiesībā, tieši ņemot vērā to, ko abas rakstījām par iespējām, kas bija un vēl būs.
Bet, ja cilvēki ir gatavi bojāt sev svētku sajūtu.. Nu... tur jau vairs nekas nespēs līdzēt :D
This page was loaded Oct 8th 2024, 2:28 am GMT.