smth
detaļas 
21st-Dec-2013 10:05 pm
Katru reizi, kad cepu kartupeļu pankūkas, atceros krusttēvu. 14 gadus atpakaļ gāju praksē tiesā un prokuratūrā. To desmit nedēļu laikā pāris reizes bija arī vakariņās kartupeļu pankūkas. Un viņš tās cepa olīveļļā. Sākumā man tā smarža sitās degunā un likās kaut kāda nepareiza, jo mamma cepa pankūkas toreiz vai nu taukos, vai nu augu eļļā.
Bet tagad saprotu, ka tas, kas kādreiz likās nepareiz, šobrīd šķiet pat ļoti pareizi. Un tagad kartupeļu pankūkas cepu tikai un vienīgi olīveļļā, jo..jo patīk tā smarža..
Un, lai arī mums nebija pārāk sirsnīgi tuvas attiecības ar krusttēvu, tomēr, katru reizi, cepot pankūkas, atceros viņu un pasmaidu. Arī šodien.
Comments 
21st-Dec-2013 10:23 pm
Nu, jā, olīveļļā ir grūtāk cept pankūkas, bet, kad piešaujas, tad jau ir ok! :)
Oi, i nerunā - tas eļļas meklēšanas pasākums bija bezgala jautrs :D Joprojām, ejot garām eļļu plauktiem veikalos, to atceros! :D Tā ka viena eļļu detaļa man saistās arī ar Tevi! :)
21st-Dec-2013 10:49 pm
man pankūkas vispār nekad nesanāca - beidzot atradu eļļu, kas spej izcep pankokus, bet nesmaržo un negaršo pratīgi...
°NATURā saulespuķu eļļa - šitā: http://www.arturas.lv/image/cache/data/Saulegrazu-aliejus-Natura-1l-429x1024-500x500.jpg
citas visas pievīla un visvairāk tas "mikslis" no olīveļļas un saulespuķu eļļas.... to token - nepērc NEKAD
22nd-Dec-2013 11:47 am
O, šito varbūt vajadzēt ietestēt plānajām pankūkām sviesta vietā! :)
Bet vispār - tā, man šķiet, ka ir ar visu - krietnu brīdi jāmeklē, kamēr atrodi lietas, kas tiešām ir īstās un der. Un sliktākais ir tas, ka reizēm gadās, ka tad, kad atrodi kaut ko labu, tas pēkšņi pazūd no plauktiem... :) :( :)
This page was loaded Oct 8th 2024, 2:35 am GMT.