smth
piektdienas rīts 
18th-Oct-2013 07:12 am
Šorīt izjūtu nenormālu nogurumu. Naktī arī kaut kā bieži modos. Nē, neesmu ne par ko uztraukusies. Visdrīzāk organisms neizpratnē tā reaģē uz to, ka esmu atgriezusies darbā un tur viss joprojām virpuļos notiek.
Negribu virpuļus. Gribu normālu virzīšanos uz priekšu.
Vairāk negribas kādas asas emocijas. Savu adrenalīna devu esmu jau saņēmusi iepriekš.
Kaut kā šī diena jāiztur. Jātiek galā ar angļu valodas mājas darbiem. Un pirmdien agrais rīts - atkal īsais leciens uz BRU un atpakaļ. Otrdien gan ilgi gulēt neizdosies, jo 10:15 jau atkal sākas angļu valoda... Būs smagi.
Comments 
18th-Oct-2013 07:05 pm
heh, man tieši šoreiz tā nakšņošana izrādījās punkts uz i. Lidoju ar agro reisu un biju plānojusi pagulēt pēcpusdienā un, protams, naktī. Bet, heh, kurš varēja paredzēt, ka gana dārgajā ES kvartāla viesnīcā apmetas ne tikai ierēdņi un biznesa cilvēki. Izrādījās, ka blakus notiek kkāds festivāls un manu viesnīcu bija izvēlējies arī UK jauniešu koris, kas līksmoja līdz 4iem rītā, bet man pirmās darīšanas jau 8os no rīta :( (tā nu tagad esmu sev mentālajā blociņa pierakstījusi - pārbaudīt, vai pilsētā nenotiek kāds liels pasākums..)
18th-Oct-2013 07:15 pm
:) Nu, man līdz šim tā BRU viesnīcās nav "veicies". Vienmēr kaut kā iegadījies diezgan kluss un mierīgs nakts miers. ;) Tev tiešām tāds izņēmuma gadījums (man šķiet) sanāca.
This page was loaded Oct 8th 2024, 7:37 am GMT.