smth
laiskā otrdiena 
22nd-Jan-2013 10:05 pm
Guļu tik ilgi, cik tīk..Tiesa, ir viens liels mīnuss - naktīs ilgi neguļas..Visādas domas nomoka, un nezinu, kā ar tām tikt galā.
Šodien jaunajiem zābakiem bija pirmā pastaigas diena. Ne kur berž, ne kur spiež..Ir vienkārši ideāli. Tikai es esmu aizmirsusi, kā ir staigāt uz 8cm papēžiem :D Bet patīk vienalga, jo garos džinsus varēja uzģērbt :D
Aizbraucu līdz Spicei. Apskatīju šo to no mēbelēm. Idejas ir radušās, bet zinu, ka īstenošana būs vēlāk nedaudz. Iesmīnēju par Spices Timberland, jo tie zābaki, ko vakar nenopirku par 90 latiem Galerijā Centrs, šodien glīti gozējas Spicē par 70 latiem :D Bet vienalga nenopirku, jo.. 70 lati nav tas pats, kas 77 eiro :D
Tā kā kādu brīdi nebiju braukusi pie ziemas ielām, šodien lika sevi manīt. Bet prātīgi un saprātīgi izbraukāju visu :). Tiesa, ielu stāvoklis gan tāds...šobrīd laikam kājām ir foršāk pārvietoties, nekā ar auto, jo ietves lielākoties tomēr ir 'nolaizītas' tīras.
Bet tagad... tagad krāmēju bildes folderītī, ko rītdien vedīšu drukāt. Vairāk nekā 3 gadus neko neesmu drukājusi, un man ir bail iedomāties, cik to papīrbilžu gala rezultātā būs.
Vārdu sakot, šodien kaut kā sanāca ļoti rāma un jauka brīvdiena.
Comments 
22nd-Jan-2013 10:22 pm
tad gan grezni :)
22nd-Jan-2013 10:23 pm
Es jau par to pašu :D Par tiem 70 latiem sanāks i botītes, i vieni ādas mokasīni :)
This page was loaded Apr 30th 2024, 11:50 pm GMT.