smth
par praksēm 
6th-Nov-2012 07:23 pm
Paldies kolēģiem, kas atsūtīja šo rakstu. Patiesībā šis ir vēl viens apliecinājums tam, ka visu to nejēdzīgo ideju apkarošana un bremzēšana ir bijusi pareiza. Protams, skaisti jau skan, ka, piemēram, kādā valsts iestādījumā (gana augstā utt.) jauniešiem dod iespēju padarboties.. Vēl trakāk ir tad, kad prakses vietas tiek piedāvātas privātajā sektorā..
Tomēr tas ir darbs un piesegšanās ar 'praksēm', 'stāžēšanos' utt. utml. mani vienmēr ir kaitinājusi. Kāpēc jaunieti nodarbināt it kā praksē, ja reāli tas ir normāls darbs. Un nereti rodas jautājums - kāda prakse tā ir, ja to nevār nekādi sasaistīt ar mācību procesu..
Un, ieskatoties tādā lapā, kā prakse elvē, mani vispār pārņem šausmas... cik no tiem darbiem, kas tur tiek piedāvāti, tiešām ir prakse? Un pēc tam mēs runājam par to, ka ir tā, kā ir.
Vārdu sakot, raksts ir labs un pamācošs, un jāpatur prātā.
Comments 
14th-Nov-2012 07:38 am - Re: nu pag!
Pabalsti nekropļo darba tirgu :) Bet ietekmē gan - tas tiesa. Tas, ka sociāla palīdzība īsti ok nedarbojas - tas tā kā būtu skaidrs. Jo no turienes nāk tādas dieva zīmes, ka paliek vnk bail.. Ja daži no tiem maznodrošinātajiem būtu gudrāki, viņi mierīgi varētu iesūdzēt tās pašvaldības tiesā par.. piespiedu darbu.
Khe, un pēdējā teikumā Tu pasaki redzamo daļu :) Zinot to neredzamo daļu, man gribas pasmaidīt ;)) Bet nu ok... Svarīgākais ir tas, ka tiešām viena politika nedrīkst tikt veidota izolēti. Un to jau nu pēdējo 6-7 gadu laikā mēs esam ielāgojuši.. ;)
This page was loaded Jun 17th 2024, 7:59 am GMT.