smth
pirmdiena 
24th-Sep-2012 07:28 pm
Darba diena pagāja tā... ātri ;) Vispirms sanāksmīte, tad "galdiņ-klājies". Tagad vismaz sāk veidoties viedoklis par Junge tortēm. Paņēmu bumbieru-pistāciju. Nebija slikti, tomēr nebija arī pārāk lieliski. Torte kā torte. Nedaudz pasēdējām, nedaudz iesvinējām :) Bija gana jauki ;) Kolēģu dāvanas šoreiz tādas ļoti sievišķības :) Tagad man ir smuki auskariņi - acu krāsā :) Un smuka soma ar kaķiem :) Astras pirksts ir redzams! :))) Foooooršiņi! :)
Pēcpusdienā atkal viena sanāksme un turpināta svinēšana ;)
Viss ir forši, tikai skaidrs, ka krietnu brīdi vairs atkal negribēšu alkogoooolu :D Nekas daudz jau netika izdzerts, bet regulāri - piektdien un šodien :)
Vārdu sakot - vēl viena forša diena bija! :) Un tas man ļoti patīk ;)Pēdējā laikā smaidu aizvien vairāk un prāts aizvien gaišāks (lai gan bioritmi rāda, ka šobrīd esmu lejā emocionāli un fiziski un tuvāko dienu laikā arī intelektuāli) ;)
Comments 
24th-Sep-2012 07:57 pm
Būs laiks un viss augšamcelsies!;)
24th-Sep-2012 08:00 pm
Da es secinu, ka man kaut kā uzspļaut uz rādītājiem - tie var būt vienalga kur, bet sajūtas man ir pilnīgi pretējas ;))
24th-Sep-2012 08:30 pm
tie bioritmu rādītāji man parasti rāda visu tieši pretēji :D Brīžos, kad fiziski spēju kalnus gāzt rāda, ka viss ir slikti, bet, kad rāda visu topā, tad tāds panīkums, ka kāju nevaru no gultas izcelt :D
24th-Sep-2012 08:40 pm
O! nomierināji! :) A es jau domāju, ka es TĀDA unikāla:D
Izrādās - esmu normāla :)))
This page was loaded Oct 9th 2024, 3:21 pm GMT.