smth
sāpe+sāpe jeb pažēlošanās ieraksts, kādi man parasti nepatīk 
8th-Jun-2012 06:52 am
njā, pirmās atgriešanās dienas nospiedums sanācis pārāk spēcīgs. vakar vakarā mocījos ar galvas sāpēm un nelabu dūšu (hā,hā,hā - draudzene migrēna! :>)
galva joprojām sāp. naktī pamodos un kādu stundu nekādi nevarēju aizmigt. beigās izdomāju, ka jāiet iezieķēties ar lavandas eļļu. nedaudz atlaida sāpītes un aizmigu. bet rīta pamošanās atkal parādīja sāpošo galvu un diemžēl arī vēderu (nē, nesāp tā, ka jābrauc uz slimnīcu, bet nu, no rīta pamostoties, krietnu brīdi jau nesāpēja).
nu, ko - pilnīgi skaidrs, ka pat vakardienas saudzīgais režīms ir bijis nedaudz par nesaudzīgu. visu dienu vakar spēju izturēt ļoti mierīgā attieksmē pret visu, neuzvelkoties, bet.. bet bija par daudz visa.
šķiet, ka šodien dīvāniņu no direktora kabineta atvilkšu uz savu kabinetu. nav ko.. kā Māris teica - nav ko kautrēties, ja vajag, tad vajag. un barošu sevi ar mierinājumu - šodien pēdējā darba diena šajā nedēļā :>
Comments 
8th-Jun-2012 07:30 am
Tā arī dari ar to dīvāniņu...
Un centies nesaspringt un tā, un galu galā skaties - ja jau pat vēl pēc pāris nedēļām ir tā, ka nevar izturēt, tad ņem vēlreiz to lapu -> štrunts ar visu.

Šitā ir - man arī kaut arī pa māju toreiz dzīvojoties it kā vairs nesāpēja, aizejot uz darbu pirmās nedēļas tomēr jutu uz dienas beigām, ka nav īsti lāga...
8th-Jun-2012 07:34 am
par to dīvāniņu laikam jau vairs man šaubu nav :)
vakar direktors jau sāka runāt, ka varbūt man vajadzētu arī mazo datoru, lai varu sēdēt uz dīvāna un strādāt, nevis vnk pasēdēt-pagulēt-pasēdēt-pagulēt :) bet nu redzēs, kā izdomāsim ;)

par lapu, ja godīgi, nemaz nebiju iedomājusies pagaidām :)
jebkurā gadījumā šobrīd cenšos mierīgi un prātīgi, un apkārtējie to pieņem. vismaz pagaidām ;)
8th-Jun-2012 08:04 am
Pati gan to dīvānu nestiep!
8th-Jun-2012 06:01 pm
direktors stiepa! :)
This page was loaded Oct 9th 2024, 9:19 pm GMT.