smth
par stradiņiem 
6th-Jun-2012 12:09 pm
noskatījos šo sižetu. un ko? šo to no tā visa piedzīvoju martā. vispirms ātrās palīdzības mašīnā gulēju un salu, jo bija 'auto sastrēgums' pie uzņemšanas. tad ieveda uzņemšanas nodaļa. krietnu brīdi tur nogulēju gaitenī. turpat blakus tāds pusbomzīgs vīrietis uz krēsliem sēdēja. ar smaciņu. viņu turpat manā acu priekšā (metra attālumā), gaitenī līdz viduklim izģērba un paklausījas. pajautāja par rētām uz ķermeņa, kuras, cik nopratu, radušās uz ielas. mani atved ar vienu diagnozi, bet guļu gaitenī, kur cilvēkiem jautā, vai viņiem nav gripa.. pie sevis nodomāju - forši, atbrauc ar vienu, izbrauc ar citu slimību!
asinis analīzēm ņēma gaitenī. sistēma - gaitenī.
labi, ka pēc tam aizveda uz nodaļu un visi tālāki izmeklējumi bija tur.
nodaļā pa tām piecām dienām laikam 2 vai 3 pacientēm bija jāguļ uz saliekamām gultām gaitenī, jo palātā nebija vieta. tiesa, ne vairāk par 2 naktīm, bet vienalga..
gaiļezerā tomēr bija labāk. lai gan uz gaiļezeru aizbraucām paši ar auto, un tikai kādu pusstundu nogaidījām, kamēr tikām pie daktera, kas uzklausa, pieraksta visu un aizved līdz uzņemšanas dakteru kabinetam. ilgāk sanāca gaidīt pie šī uzņemšanas daktera-speciālista..laikam kādu stundu, bet pēc tam smuki nolika guļus un aizveda uz nodaļu.
Comments 
6th-Jun-2012 03:39 pm
ok, pīs - es par šo tēmu cepos, jo zinu to skatu no med. personāla - ātro, uzņemšanas ārstu - puses pietiekami labi.
This page was loaded May 18th 2024, 1:26 am GMT.