smth
Commenting To 
6th-Jun-2012 11:11 am - korekcijas ēdienkartē
vakar palasīju un secināju, ka es jau tāpat daudz ko neēdu no tā, ko nevajadzētu/neiesaka ēst. ir gan pāris skumjās atklāsmes.. piemēram, piena produkti. saprotu, ka ieteicami ir tikai jogurti, bet man tik ļoti garšo biezpiens un siers, un pie kafijas patīk piešaut pienu. ak, jā - kofeīnam arī nē. olas tik un tā es daudz neēdu - tikai kā piedeva kaut kam, bet arī tas jāpieskata. protams, cukuri, medus, šokolāde, kūkas un maizes no baltajiem miltiem. lai gan baltos miltus es pēdējā laikā aizvien vairāk aizstāju ar pilngraudu miltiem vai smalkiem kukurūzas miltiem. vēl jau ir alternatīva - bezglutēna produkti. rīsi ieteicami tikai brūnie. nekādu konservu, ātro-ēdienu, jāizvairās no pārtikas, kur ir visādi "ēēēē" un, protams, alkohols.
vārdu sakot iesaka ēst dārzeņus, īpaši zaļā krāsā, augļus - sarkanus un zilus, auzu pārslas, jogurtus, zivis, riekstus un sēklas.
vakar jau mājās izsmējāmies, ka vajag divus ledusskapjus mājās. vienā (mazākajā)glabāsim to, ko drīkstu es ēst, bet otrā (lielākā) - tas, kas ir mīļotajam. es paķiķināju un pie sevis nodomāju, ka patiesībā jau ir tā, ka visdrīzāk sanāks, ka viņš agri vai vēlu pieslēgsies manai ēdienkartei, jo principā jau viņam jāēd līdzīgās lietas, lai cukurs nelēkātu :D
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Mar 28th 2024, 2:36 pm GMT.