rabarberi nelika mierā, tāpēc šodien pēc šokolādes keksa apēšanas uztapa arī rabarberu kekss. ņemties ar plātsmaizēm negribējās, tāpēc pielājogu šo
rabarberu mazkeksu recepti lielajam keksam. ņēmu mazāk krējuma, kā receptē rakstīts un vairāk rabarberu, nekā receptē rakstīts, un kaisīju nevis ar cukuru, bet ar mandeļu skaidiņām. un izmantoju nevis demereru, bet gan tumši brūno mīksto cukurniedru cukuru. sanāca mega gaisīgs kekss. tik gaisīgs nekad, nekad iepriekš nebija sanācis. un tik ļoti forši piesmaržoja māju. man kā maizes cilvēkam laikam mājīguma sajūta tieši arī saistās ar visādām maizēm, maizītēm, keksiem, tortēm utt. Tieši tāpēc regulāri arī cepu viskautko - lai mājas sajūta ir vēl spilgtāka ;)
bet nu bezdievīgi smaržīgs, gaisīgs un garšīgs sanācis ;)