smth
kā rabarberu mazkeksi par keksu tapa 
30th-May-2012 04:16 pm
rabarberi nelika mierā, tāpēc šodien pēc šokolādes keksa apēšanas uztapa arī rabarberu kekss. ņemties ar plātsmaizēm negribējās, tāpēc pielājogu šo rabarberu mazkeksu recepti lielajam keksam. ņēmu mazāk krējuma, kā receptē rakstīts un vairāk rabarberu, nekā receptē rakstīts, un kaisīju nevis ar cukuru, bet ar mandeļu skaidiņām. un izmantoju nevis demereru, bet gan tumši brūno mīksto cukurniedru cukuru. sanāca mega gaisīgs kekss. tik gaisīgs nekad, nekad iepriekš nebija sanācis. un tik ļoti forši piesmaržoja māju. man kā maizes cilvēkam laikam mājīguma sajūta tieši arī saistās ar visādām maizēm, maizītēm, keksiem, tortēm utt. Tieši tāpēc regulāri arī cepu viskautko - lai mājas sajūta ir vēl spilgtāka ;)



Comments 
30th-May-2012 04:57 pm
mamma zvanīja un teica, lai aizsūtu kādu gabalu viņai pie tējas/kafijas ;))))
bet nu bezdievīgi smaržīgs, gaisīgs un garšīgs sanācis ;)
30th-May-2012 05:02 pm
Nu jau tas kļūst ļooooti ļauni :))
30th-May-2012 05:05 pm
mamma ieteica savu mazo biznesu taisīt - cept kūkas un maizes citiem ;)) jo man pašai jau ar to smaržu vien un procesu kā tādu pietiek :)
30th-May-2012 05:27 pm
Klau, pavisam neslikta doma. Ja vēl atrod savu īpašo 'odziņu' kā to visu forši pasniegt un pievilināt pircēju. Yes Yes Yes :)
30th-May-2012 05:31 pm
uz pasūtījumu šeit laikam var sākt cept :)
un kolēģi jau arī reizēm ir lūguši uztaisīt to pašu tiramisu lielu kasti, nopērkot paši vai samaksājot par produktiem :)))
This page was loaded Nov 29th 2024, 9:11 am GMT.