smth
katru dienu pa vienam maišelim! 
23rd-May-2012 12:48 pm
lai iztīrītu vienu stūri mājās šodien sanāca patērēt divas stundas. bet vismaz tiku galā ar apaviem - četri pāri apavu ielidoja miskastes maisā, tukšās kastes kā izrādās arī bija savairojušās - tās arī tiks lidinātas. divas somas izlidoja, par trešo nevaru saprast vēl, ko darīt.
ziemas apavi ieziemoti. trīs botes un botītes vēl jāsakārto un varēs ielikt kuru kastē, kuru nolikt valkāšanai. secināju, ka man ir vēl divi ādas iešļūceņu pāri, kuri nemaz vēl nav sākti valkāt.:)
grīdas izmazgātas! izmantoju metodi, ko biju lasījusi - grīdas mazgājamam ūdenim piepilināt kādu no atvaidzinošām eļļām. nezinu, vai svaigāka smarža būs, bet sliktāk jau nu noteikti netapa no tā :)
drēbes saliktas mazgāties arī - kaut kā pēdējā laikā sanāk mazāk mazgāt tās, jo retāk izeju no mājām. un mājās drēbes tik ātri nesacūkoju.
tagad ir apmierinājuma un noguruma sajūta :) un pasaule joprojām ir krāsaina un skaista! viss ir lieliski! :)
tagad tikai kompotiņš jāuzvāra un varēs atpūsties. nē, vēl miskastes maiss jāiznes. kaimiņi drīz varēs neizpratnē uz mani skatīties - tagad katru dienu nesu ārā pa vienam miskastes maisam :) tā teikt dienas norma - piepildam ar nevajadzīgo vienu maisu un nesam to ārā. nav jau nekāds lielais maiss - vai nu rimi lielais maiss, vai 35l miskates maiss ;) bet nu vienalga ;) ar katru aiznesto maisu mana dzīve kļūst vieglāka :)
nu, ko rītdien laikam beidzot ķeršos logiem klāt :)
Comments 
23rd-May-2012 10:35 pm
tak ne jau puķpodus??!! :O Ja ir kāds liels pukpods (izskatam nav nozīmes) labprāt Tevi no tāda atsvabinātu.. :D
23rd-May-2012 10:37 pm
nē, man ir pāris puķes, kuras nolēma, ka manās mājās viņām nepatīk augt :( tāpēc nāksies podu saturu atbrīvot, un stādīt citas puķes ;) tā ka podi paliks! :)
This page was loaded Oct 9th 2024, 9:23 pm GMT.