smth
 
5th-Apr-2012 04:01 pm
no rīta aizvēlāmies līdz advokātu birojam. aprunājāmies, izskatās pagaidām cerīgi. bet nu, lai advokāti pastrādā, lai parāda, vai tiešām ir tās naudas vērti.
pēc tam - visa diena pa gultu. pēc vakardienas jūtos nedaudz samocīta. nakti slikti gulēju - labi, ja kādas trīs stundas kopumā sanāca. bet šodien pa dienu aizmigt nekādi nespēju. vnk šodien gribas vairāk atpūsties. un to arī daru.
un vēl domāju par to, ko pa šīm lieldienu brīvdienām gatavot. rītdien gribas zivi ar tomātiņiem krāsnī uzcept, lieldienās - vistu ar papriku un olīvēm varētu uztapināt. kaut ko saldu un garšīgu arī jāizdomā. vārdu sakot, šobrīd galvā top mazais plāniņš.
kas vēl? pat nezinu. no vienas puses saprotu, ka pasaulei kļūstu garlaicīga. no otras puses - pirmo reizi dzīvē ir tā, ka prom no darba esmu tik ilgu laiku. man taču nekad atvaļinājums nav bijis garāks par trīs nedēļām pēc kārtas. bet tagad.. tagad jau sākusies piektā nedeļā :> un laikam tas ir briesmīgi, bet man pagaidām nepietrūkst darba dunas un vājprātu. izbaudu mieru.
Comments 
5th-Apr-2012 04:38 pm
Kad es pirmo reizi atļāvos pāris gadus nestrādāt es arī atklāju ka Pasaulē ir daudz citu patīkamu nodarbošanos :)
5th-Apr-2012 04:44 pm
jā! tur jau tā lieta! pasaule sāk izskatīties pilnīgi savādāk. pārsteidzoša patiesībā.
ikdienas ierastajos maršrutos skrienot, nekad jau nepamani to, kas ir apkārt. bet tā...
pasaule ir krāsaina un ir krietni vairāk emociju - ne tikai - the besis, zb, šaut, gulēt, ēst :D
5th-Apr-2012 05:40 pm - pie šitā var pierast :)))
Pie tā, ka pati vari noteikt savu dienas ritmu, iziet vnk pastaigāties, jo dienas vidus, smuks laiks un tā gribas, utt.. Tai laikā, kad man sanāca 3mēnešus mājās nosēdēt, sapratu, ka es viennozīmīgi labāk saņemu mazāk naudas, bet atrod darbu, kur varu strādāt nepilnu laiku - lai sanāk laika arī sev :))
6th-Apr-2012 08:45 pm - Re: pie šitā var pierast :)))
nu man ar to lielo staigāšanu ir kā ir.. diemžēl.. vairāk un labāk horizontāli un mierīgi, nekā drasēt pa pilsētu ;( lai gan gribas, jau gribas izvest sevi pastaigā..
This page was loaded Oct 10th 2024, 1:20 am GMT.