smth
 
31st-Mar-2012 12:43 pm
kad mājās nekā nav, tad top garda pasta ar tunci, kukurūzu un pētersīļiem ;) labs sanāca!
kad mājās ir tējkanna, kas kalpo vai vairāk nekā sešus gadus, tad vienmēr pienāk brīdis, kad tā vairs negrib sildīt ūdeni. jāmeklē jauna tējkanna.
kad vakar daudz izvazājas apkārt, tad šodien sāp. un nātru tēja ir diezgan negaršīga, bet kārtīgi to dzeru.
un vispār. jāiet pagulēt.
Comments 
31st-Mar-2012 01:01 pm
yey, kaut kāda tamlīdzīga pasta ar tunci ir iemesls, kāpēc vēl neesmu izrijusi tunča konservus mājās - paskatījos, ka tā taču ir laba iespēja garšīgam ēdienam, "kad ledusskapī nekā nav".

veseļojies, šitādā dienā nav žēl pagulēt :)
31st-Mar-2012 01:14 pm
galvenais, ka tiešām neko jau nevajag tai pasta - paņem tunča budžu, konservēto kukurūzu, sasaldētos pētersīļus - un beigās parmezāntipa siers un mmmm..... :) izrijām vakar visu katlu :D viena no retajām reizēm, kad brokastīm nekas nepaliek :D
tieši šādām reizēm man arī tuncis mājās ledusskapī vienmēr ir :)

nu, man gribas šodien izdīkt vakarā aiziet uz ķinīti, tāpēc jācenšas dažu stundu laikā justies labāk, lai var iziet no mājas kaut nedaudz :))) bet tad jau redzēs, kā būs - jo man jau visu laiku tikai to vien saka- ej atlaidies, atpūties ;))
31st-Mar-2012 01:22 pm
jūs tur pat katliņā to visu sagāžat kopā? kkādos forumos lasīju, ka novāra pastu (vai makaronus, būsim reāli) un tad pannā sajauc ar tunci un Co.

еще не вечер, ja nekavēsies ar sākšanu, vēl ir daudz stundu rumpja atpūtināšanai! gan pagūsi.
31st-Mar-2012 01:27 pm
nē - zivs ar visu atsevišķi un pasta atsevišķi:) esmu vecmodīga, lai esmu dzirdējusi, ka pastu var gatavot gluži kā risotto :) bet man kaut kā tā liekas ne-īsti-pareizi :D
31st-Mar-2012 01:30 pm
nu jā, tnx :) šitās nianses reizēm ir diezgan svarīgas ēdiena kopējam apetītelīgumam.
This page was loaded Oct 10th 2024, 1:17 am GMT.