smth
 
9th-Dec-2011 10:04 am
maz gulēt, bet oms ir gaišs. no rīta gan sevi knapi no gultas izcēlu.līdz dušai kaut kā aizrāpoju un ļoti ilgi mērcējos ūdenī, lai pamostos :) bet pamodos tikai pēc kafijas ;)
nu, ko - vēl nedaudz darbā un tad uz graudu ielu. šodien atkal viens ikgadējs pasākums-profa noslēgums. baisi jau negribas braukt turp, bet jābrauc. prieciņš gan ir tas, ka varēs mājās nokļūt nedaudz ātrāk. līdz ar to arī sakrāmēties un izbraukt arī. jācer, ka nesnigs un ceļi slideni. gribas tomēr pietiekami raiti aizbraukt. bet jebkurā gadījumā - jāturpina pierast pie ziemas braukšanas apstākļiem.
un vakarā zinu, ka atkal būs jāstāsta un jārāda mammai visādas lietas. vakar beidzot pastāvīgas nets pieslēgts. un vakar mamma jau apguva skype :) turpinu priecāties par viņas apņēmību ;)
Comments 
9th-Dec-2011 10:15 am
turpināšana pierast pie ziemas apstākļiem ir kautkas,kas man katru gadu ļoti nepatīk, pē.

bet man cits jautājums- cik Tev Duksis sver un cik vecs? Tu mani iedzini panikā ar asvu kaķa badināšanu un es secināju,ka pa 3 mēnešiem,kopš šis ir pie manis, ir uzbarojies par 1,5 kg un tagad nesaprotu, daudz vai maz. kopā gandrīz 4
9th-Dec-2011 10:18 am
nu duksim ir astoņi pilni gadi un pieci mēneši. pirms sterilizācijas šī gada septembrī viņa visus gadus svēra 4kg. viņa man tāda ar garu ķermeni, garām kājām madāma. pēc sterilizācijas sāka pieņemties svarā. šonedēļ neesmu nosvērusi, bet aptuveni 400-600 gr ir nākuši klāt. tāpēc tagad vēl vairāk pieskatu, cik viņa apēd. sāku barot kā suni - no rīta iedod nedaudz un vakarā. nedrīkst vairs kā agrāk - pieber pilnu bļodu un atstāj uz pāris dienām vienu :)
9th-Dec-2011 10:22 am
sasodīc, šķiet ka manējais būs nopelnījis diētu - viņam vēl nav gads :D

kā manas ausis to izturēs ....

p.s. smuks Duksis. tiešām madāmīgs izskatās.
9th-Dec-2011 10:26 am
nē, nu katram kaķim jau ir optimālais svars. redz, neoperēts kaķis ir tieši tāds, kāds viņam jābut - visi hormoni līdzsvarā, tāpēc viņš uzbarojas tikai tik daudz, cik vajag (vismaz man tā šķiet pēc pieredzes ar duksi) :))
pēc operācijas viss kļūst savādāk :) duksis līdz pat decembrim pēc operācijas tāds flegmātisks bija kķuvis ;) toties tagad, kad ir uzsēdināta uz diētas - sāk arī vakaros vairāk ar mantiņām dauzīties ;))) man jau patīk tādi kalsnēji kaķi :D tāpēc tā tāda man "fiška" ;))
bet es domāt, ja kaķim vecāki bijuši masīvi, tad arī viņš pats varētu būt masīvs :)
9th-Dec-2011 10:27 am
es dukša ņaudēšanu spēju mierīgi pārdzīvot - pieradu kopš tā laika, kad ik pa brīdim vedu līdzi pie vecākiem - 3 stundas automašīnā ar ņaudošu kaķi paiet ātri ;)
9th-Dec-2011 10:33 am
man ir murmulis no ielas, jau izkastrēts pagaidu mājās kautkādos 5-6 mēnešos, nav ne jausmas, kas ir vecāki un kam tur būtu jāizaug :D

par to bļaušanu jau joks, mēs arī vingrinamies 2 stundas pie mātes braucot, man viņš vabše ir pļāputaša. tik tas,ka akls un tad gribas mazliet vairāk pažēlot - resp. - iedodot ēst cik prasa :D
9th-Dec-2011 10:36 am
nu man ar duksi bija tā, ka līdz gadam viņa nemurrāja. man likās, ka viņa to neprot darīt, jo 2 mēnešu vecumā nokļuva pastāvīgā dzīvē pie manis ;) bet iemācījās. un līdz gadam vai pat vairāk viņa arī īpaši nekopa savu kažoku :) bet arī to iemācījās ;)
bet vispār - pēdējā laikā arī manējā ir sākusi kļūt runīgāka :D laikam vecums :D
9th-Dec-2011 10:41 am
haha, ja mans mazais muļķīc uz vecumu runās vairāk, tad jau sanāks,ka viņš runā visu laiku :)

bet dzīve būtu tik bezkrāsaināka bez tiem špicbukiem :)
9th-Dec-2011 10:44 am
mhm! :)
9th-Dec-2011 10:19 am - duksis pirms pāris gadiem :)
This page was loaded Oct 10th 2024, 7:22 am GMT.