smth
 
21st-Sep-2011 10:17 am
duksis turpina pat nezinu, kaa pateikt, ko.
vakar atnaaku-gulj zem segas gultaa. izceelu, aiznesu paest - badiigi metaas virsuu tam, kas bija palicis bljodaa. peec tam uzceelu uz diivana, lai negulj uz griidas pie blodinjaam. uz diivaana shamaa saaka raust segu un skaidri bija saprotams, ka vinjai nepiecieshama kaste. fiksi izceelu no diivana, aizstiepu uz kasti, protams, nokaartojaas. un aktiivi parakaas (taatad - speeks ir). no kastes pati atraapoja liidz ledusskapim. seedeeja un plikshkjinaaja lielaas mellaas acis. atkal ieceelu diivaanaa.
naktii pati atveelaas liidz gultai un apguulaas galvgalii. uz riita pusi ieliida zem segas. pieceelos, nomazgaajos - shamaa gulj. sakaartoju visas bljodas, izceelu no zem-segas, aizstiepu liidz bljodaam-atkal badiiga eeshana. paeeda - aiznesu uz kasti. nokaartojaas, atveelaas atpakalj. uzceelu uz diivaana un apsedzu ar segu.
vot nesaprotu-es esmu paaraak uzmaniiga un paaraak daudz aptekaleeju sho mamzeli. vai mamzele tieshaam tik nevariiga. nu, labi, es vareetu nenest vinju pie bljodaam, bet nu negribas, lai vinjai kaut kas paurii sasleedzas ne taa un vinja saak nokaartoties da vienalga, kur. nee, nu es zinu, ka vinjai taa vestiite nepatiik. vakar vakaraa atkal bija histeerija, kad tiiriiju bruuci. paldies dievam, nekozh, neskraapee, tikai spirinaas un klaigaa un censhas aizbeegt. protams, eksperimenta noluukos vareetu nogjeerbt vestiiti un paskatiities, kas buus. bet tad baigi jaavaktee, lai shamaa nesaak sevi laiziit.
vaardu sakot, kaut kur nedaudz aizdomas ir par to, ka srulis reaali izmanto situaaciju un censhas iezheelinaat mani. bet vvz, kaa tur patiesiibaa ir.
Comments 
21st-Sep-2011 10:28 am
Njā, drusku varētu būt, ka izmanto situāciju.
Bet droši vien viņa vienkārši baidās kustēties dēļ tās vestes.
Cik ilgi tā veste būs jāvalkā?
Pārāk ilgi tak nebūs, ne?
Drusku jau var palutināt to ķēmu :D
21st-Sep-2011 10:32 am
nu, veste veel liidz 26.-27.09. jaavalkaa. taa ka veel tikai puse no terminja ir izciests ;>
nu, lutinaashana shobriid ir peec pilnas programmas :D duksiitim sho-duksiitim to :D
nee, nu ir man paranoja attieciibaa uz nokaartoshanos da vienalga kur, taapeec veel jo vairaak pieskatu.
vvz, kas tam peleekajam spalvu viishkjim galvaa notiek.
21st-Sep-2011 10:40 am
Njā ar tām podu lietām traki jāuzmanās.
Man tagad divi bērni aug, kas pie poda jāpieradina.
Vīrs jau virtuves skapītim apakšu ar dēļiem aizsita...
Otrs variants bija puikas kurpes.
Tad kartupeļu groziņš.
Kur vēl izdomās?!
21st-Sep-2011 10:47 am
nu, mani satrauc tieshi tas, ka vinja visus shos gadus tik ljoti pareizi staigaaja uz kasti, ka shii briizha uzvediiba man ir pilniigi neizprotama. nee, nu varbuut vakar vajadzeeja paskatiities, kas buutu bijis - buutu nokaartojusies uz diivaana segas vai nee. bet mazgaat segu baisi negribeejaas, taapeec arii noceelu no trases savlaiciigi.
pagaidaam pa shiim dienaam vinja nekur it kaa nav atstaajusi savas shmuces. varbuut tieshaam taa ir spieshana uz manaam emocijaam? vai arii taas ir taas slavenaas izmainjas raksturaa peec sterilizaacijas.
21st-Sep-2011 10:54 am
Ja jau kasījās, tad būtu gan sega jāmazgā.
Diezin vai viņa tik smalki aizdomājusies līdz manipulēšanai. Vajadzēja un viss. Aiziet tak nevar (nu tjipa nevar), tad nu izmisuma brīdī nāktos čurāt gultā.
Viņai vairāk bail kustēties, nekā no kāviena par piečurātu gultu.
21st-Sep-2011 10:57 am
iespeejams. ceru, ka liidz kaavienam nenodziivosim. a kaaviens vispaar shajaa gadiijumaa ko liidz? man vnk nekad nav bijusi taada situaacija.
21st-Sep-2011 11:06 am
Kāviens vienmēr līdz :D

Ja nopietni, var mēģināt uzšaut, lai smadzenes atiet vietā. Sabaidīt, lai bēg un pamana, ka patiesībā pat paskriet var.
21st-Sep-2011 11:17 am
meegjinaashu :D izmantot saakumaa mazaak briesmiigo metodi :D ja neliidzees, tad bus vien jaaizmanto drastiskaakas metodes ;( :)
21st-Sep-2011 12:21 pm
pēc manas pieredzes, ar kaķiem labāk neizmēģināt drastiskas metodes, viņiem tas pauris savādāk strādā. pilnīgi pietiek jau ar to,kas ir izdarīts,lai šis apvainotos, bet apvainojies kaķis dara arī nejaukas lietas. labāk jau pielīst kādu brīdi un panēsāt uz rokām.
21st-Sep-2011 12:23 pm
nu man ir gruuti iedomaaties, ka es duksim vareetu iesist. jaa, esmu novicinaajusi vinjai, skrienot prom, dvieli. bet parasti ir dusmiigaa balsii kliedziens: "Duksi!" vai "Micka!"
21st-Sep-2011 11:42 am
varētu būt ka veste ar bik pārsteidz. manai šitā uzlikt vajag tik kaķu sisksnu un noveļas kā plekste un nekust. dīvaini tie zvēri :))
staigāt sāka pēc kādas 3 dienas ja pareizi atceros. sākumā tiešām visu nesu klāt.
21st-Sep-2011 11:45 am
nee, nu vinja taa tupus-raapus aizstaigaa, kad vajag - redz no diivana naktii aizveelaas liidz gultai un uzleca pati arii :D
shodien jau ir piektaa diena peec operaacijas, taapeec liekas, ka nedaudz par ilgi vinjai taa sarashana ar to vesti.
vvz, kas vinjai paurii notiek ;>
21st-Sep-2011 11:52 am
:D :d nu jā paskaitīju ka no pietdienas kaut kā jau daudz laika :D tad viņa tevi izmanto un domā, ka soda. :D dīvainības kādu laiku var būt. aizvainojums manai izpaudās kādu laiku pa druskai. un tieši pret mani, jo es aiznesu. pret citiem ne.
21st-Sep-2011 11:55 am
nu vinja toch man taada divaina. no vienas puses - ljaujas apkopt reetu un naak guleet blakus zem sedzinjas, no otras puses shitaa mamzeliigaa "aiznes mani!" :D
laikam jau ir taada diveejaada attieksme vinjai - i gribas man paraadiit, ka esmu nodariijusi paari vinjai, i tajaa pat laikaa komunikaaciju ta arii gribas ;)
21st-Sep-2011 11:59 am
lasīju un gardi smējos kā viņa ir nolēmusi apēst vestīti :))
noteikti tā ir tevis audzināšana, kas pašlaik notiek. nu vismaz viņa tā domā :D tiks vaļā no vestītes un pacels lepni asti un atkal aizmirsīs par visu ;) pašlaik vienkārši gribas parādīties cik ļoti apvainojums par nodarīto.. lai gan nav nemaz tik traki, ja jau komunikāciju arī prasās :))
21st-Sep-2011 12:02 pm
nu taas lielaas mellaas acis vien ir ko veerts! tik zheeliigas, ka pilnigi briesma :)
bet vestiite jau ir taada krietni apskretusi, ar diegu kushkjiem gar dazhaam viilju malaam :D
21st-Sep-2011 12:06 pm
ah. acis ir tas labākais :D bet ja būtu galīgi slikti kā izrādās, vestītei nebūtu diegi parādījušies :D un badīga ēšana arī nebūtu. un enerģiska kašana- nu aizmirsās zvērs, ka jātēlo žēlabaino :D
ui kā tie kaķi man patīk!! pat terorizē fantastiskā veidā :D
21st-Sep-2011 12:20 pm
:D shis jau tads labdabiigais terorizeetaajs :D vismaz pagaidaam :D
ir dzirdeeti briesmu staasti. kaada pazinja iemidzinaaja runci, jo peec sterilizaacijas katru dienu vairaaku meeneshu garumaa shams nokaartojaas beerna gultaa. nee, nu, iespeejams, ka tur arii beerns kaut ko bija sastraadaajis, bet nu mammas nervi neiztureeja - katru dienu mazgaat gultas velju, segas, spilvenus utt. vinjai bija par daudz.
taapeec man ir laikam taa paranoja ar to kasti.
21st-Sep-2011 03:41 pm
sliktāk nepaliks :) par runčiem gan dzirdēts visādi. bet nu šis ir trakākais.
This page was loaded Oct 10th 2024, 3:20 pm GMT.