smth
tapinaats pie zuzanna 
14th-Jul-2011 03:54 pm
(..)nevajag iesaistīties attiecībās ar vīrieti un vēl jo vairāk - nevajag ar tādu precēties, kuram sieviete nespēs sekot viņa dzīvē un Bibliskā izpratnē pakļauties(..)
Comments 
14th-Jul-2011 04:27 pm
no prob, aizdzerties ir ļoti, ļoti labi, nu, ne regulāri, bet reizēm. es paskatījos, tur bija vesels plaukc ar sugarfree, nebiju domājusi, ka tādas visp. ir :)
14th-Jul-2011 04:31 pm
oi, es neatceros, kad peedeejo reizi shitaa liidz reibumam bija.. janciigaa sajuuta, kad apgulies un gulta griezhas :))) bet tagad kaadu krietnu briidi buus miers ;) mani jau auto disciplinee - nekad nezini, kad gribeesies braukt. taapeec vieglaak - nedzert ;)

bet par konchaam - jaa.. ir gan izveele. kopsh tam pieveershu uzmaniibu, esmu izdariijusi atsevishkjus secinaajumus. bruseljos ir pietiekami liela izveele - gan garshu zinjaa, gan iepakojuma zinjaa, gan cenas zinjaa. turiinaa - maz, daargas, bet ljoti garshiigas. varshavaa - vispaar nevienas pashas nebija :( toties lieliem tobleroniem tajaa reizee bija labs piedaavaajums - njem divus, dabuusi tresho par velti :)
bet riigaa.. riigaa ir vairaak bezcukura ledenes. saak paraadiities arii kaut kas no shokolaades, bet ljoti maz..
This page was loaded Oct 10th 2024, 5:26 pm GMT.