smth
 
5th-Jun-2011 08:59 pm
saliidzinoshi maz eedu dazhaadus saldeejumus. pieturos pie paziistamiem vairaak.
bet peedeejaas nedeeljas laikaa noleemu visaadus saldeejumus pagarshot, lai saprastu, kas ir laaciitim veederaa un vai garsho..
nedeelja saakaas ar laimas saldeejumu 'serenaade'.



viedokli jau nedeeljas saakumaa paudu, bet iisumaa atkaartojot - nesajutu serenaades garshu, bet aprikozhu gan ;) pie tam taadu ljoti, ljoti izteiktu :) un liidz ar to saldeejums shkjita nedaudz par saldu. tomeer nebija tik slikti.

naakamais riigas piena kombinaata mazaa iepakojumaa shokolaades saldeejums.(diemzheel bildes neatradu ne shim, ne naakamajam, bet shiis nedeeljas "Ir" bija sho abu saldeejumu reklaama :)) )
jaa, forshi tie 350 ml tilpumi - ja ar saldeejumu uz kocinja vai glaaziitee pietruukst, bet gjimenes iepakojums ir par daudz, tad shis ir iistais izmeers ;) turklaat patiikami, ka arii tad, ja neesi maajaas, vari eest sho saldeejumu - karotiite zem vaacinja :) taas taades tehniskas detaljas. shokolaades saldeejums nekad nav bijusi mana liela vaajiba, bet reiz pa reizei kaaja pasliid ;) varbuut vnk neprotu noveerteet shokolaades saldeejumus, bet shis shkjita paaraak kjiimisks, paarak salds.

vakar pagarshoju riigas piena kombinaata otro piedaavaato mazaa iepakojuma saldeejumu - kjirshu. joprojaam pozitiivi noveerteeju iepakojumu :) bet par garshu.. shis bija labaaks! tomeer sinteetiskuma piegarsha nepameta..tomeer..iespeejams, ka veelreiz kaadreiz shis saldeejums nokjuus manaas rokaas un veederaa ;)

un shiis dienas varonis ir druvas meelenju-kazenju saldeejums.



nezinu, kaapeec, bet druvas saldeejumiem metu lielo loku apkaart. laikam mana pirmaa sastapshanaas ar tiem nebija pozitiiva.kaapeec? taapeec, ka ar vaardu salikumu druvas saldeejums man asocieejas tikai viens - druvas aabolu saldeejumus.. toreiz, kad eedu to, noshkjebinaaja liidz riebumama... taapeec vairs neriskeeju laikam pieskarties druvas saldeejumiem. nu, jaa - negarsho man saldeejumi ar aaboljiem...ir laikam veel viens produkts, kura salikums ar piena produktiem man nepatiik - taas ir zemenes. man riebjas zemenju jogurti, zemenju pieni, zemenju saldeejumi, zemenju biezpiena sierinji utt. bet labi, ne par to ir staasts. atgriezhoties pie druvas saldeejuma. paarsteidzoshi labs. traucinjsh pilns liidz uukai, knapi var atveert vaaku :) bez izteiktas sinteetiskuma piegarshas. visu cienju - druva patiikami paarsteidza. kad shis buus apeests, buus jaapameegjina kaads cits - veikalaa daudzus redzeeju :) ja arii citi sevi paraadiis tik pat labaa gaismaa, tad zinu, kursh saldeejums manaas maajaas saaks paraadiities itin biezhi :)
Comments 
6th-Jun-2011 08:38 pm
Velti tu no Druvas saldējumiem baidies, tie ir riktīgi garšīgi!
6th-Jun-2011 08:49 pm
tagad jaalieto vaards 'baidiijos' :)))
tagad vairs nee ;)
tagad tas shkjiet labs! :)
This page was loaded Oct 10th 2024, 7:24 pm GMT.