smth
 
30th-Mar-2011 07:45 pm
interesanti ir dzirdeet savu balsi ierakstaa. veelreiz attinu riita notikumus. kad nolemshu iet prom no sava darba, tad var gadiities, ka pret dazhiem cilveekiem veersiishos tiesaa par goda un cienjas aizskaarumu.
diemzheel. lai gan no otras puses.. esmu uzaudzeejusi pietiekami biezu aadu un daudzas lietas vnk neuztveru - laizhu sev paari. un tagad vakaraa no maara dzirdeeju taadu kaa atziniibu par to, ka es saliidzinoshi ar vinju, ar edzhinju daudzas lietas tieshaam vieglaak laizhu paari. protams, shobriid man svariigaak abaam meiteneem sniegt atbalstu, lai vinjas nesaluuzt, saskaroties ar dalju no gudrajaam galvaam. vinjaam tieshaam tas ir zinaams shoks - neskatoties uz to, ka daudz ko esam staastiijushi.. bet nu labi.
veel pashai prieksh sevis - saruna ar maari padsmit minuushu garumaa bija kaa taads draudziigs rokasspiediens un arii uzsitiens uz pleca. tas man pashai bija svariigi. varbuut zinaamaa meeraa juutos atstaata pluushanai pashai savaa nodabaa. jaa, ir labi, ka man uzticas un ljauj darboties, bet no otras puses ir svariigi sajust to vecaakaa biedra plecu blakus.
vaardu sakot, liigai shodien ugunskristiibas peec pilnas programmas. parulleeja uz pillu klapi.
bet es ceru, ka viss buus labi. un beigsies labi. citaadi... tautai buutu jaazina savi varonji...? jo paaraak destruktiivi shobriid tas viss ir.
Comments 
30th-Mar-2011 08:20 pm
Paldies.
30th-Mar-2011 08:22 pm
a zhalj, vai ne?
nekas, iespeejams arii komisiju un apakshkomisiju seedes turpmaak ierakstis un publicees, tad savus varonjus zinaasim pilnaa meeraa :>
30th-Mar-2011 08:28 pm
A vot gribētos redzēt aizkulises ;)
30th-Mar-2011 08:30 pm
:D labaak neredzeet :D
30th-Mar-2011 08:46 pm
Daudziem cilvēkiem atkristu muļķīgi jautājumi. :D
30th-Mar-2011 08:49 pm
:D var jau buut, var jau buut..
lai gan.. zini, kad saak diskuteet par smalkaam juridiskaam nianseem, tad jau cilveekam parastajam driizaak vareetu buut nostaashanaas gudrajo galvu pusee...
30th-Mar-2011 08:51 pm
Nez. Manuprāt tava joma ir pāāārāk liberāla. Daļi bi mņe vlastj.... :)
30th-Mar-2011 08:56 pm
nu, redz - mana joma taada, kur vajag nemitiigi tureet liidzsvaraa divus svaru kausus.. gribi vai negribi ;> jaacenshas saglabat neitralitaati, lai gan reizeem taa gribas vieniem vai otriem pateikt: "nav ko te d#$%&%, buus shitaa vai taa." Bet nevar. :> Gribas jau arii man reizeem panjemt skalpeliiti un nedaudz pagraiziit :) tomeer taa nedriikst ;) taapeec arii ciinos joprojaam ;)
This page was loaded Oct 11th 2024, 1:35 am GMT.