smth
 
19th-Jan-2011 10:10 pm
internets ir. tas priecee.
tagad peec dushas juutos kaa cilveeks. var mieriigi atlaisties gultaa un iedzert kakao...
patiesiibaa juutu, ka man saak paradiiteis viens rituaals lidostaa :) mafins ar lielu kapuchino :) un patiik shaadaa saldajaa briidii tarkshkjeet pa telefonu :) ja godiigi, tad gandriiz stundu shodien taa nopljaapaaju, dzerot kapuciiti, skatoties uz lidmashiinaam... un shodien beidzot arii noformuleeju savas sajuutas, runaajot ar vinju. lidostaa vienmeer juutos nedaudz skumja. vienalga, vai dodos prom, vai dodos maajup. nezinu, kaapeec, bet taa vnk ir. trakaakaa sajuuta joprojaam ir bijusi zheneevaa. seedi pie tukshaa geita, skaties uz kalniem un asaras birst, jo saproti, ka negribi braukt prom.
no nepatiikamajaam lietaam - sanaacis neliels feeleriitis organizeetajiem - biljetes nopirkushi, bet par bagaazhu nav samaksaajushi. un eeerboltiks ir tik bezgala jauks, ka njem un nopleesh 14 latus par bagaazhu. nu, labi. neko dariit - samaksaaju. atpakaljceljaa jau buus tieshi tas pats. bet nu labi.
nu, ko, shoreiz sanaaca lidot ar to eerboltika jaunpirkumlidmashiinu, kuraam taas probleemas ar hermetizaaciju bija. viss bija labi, tikai.. mazinjas un skaljas ;)
bet vispaar. viss ir labi. nav par ko suudzeeties. lietus neliist, sals nav, numuraa ir teejkanna ar kafiju un teeju, un kakao un gludeklis ar gludinaamo deeli, un bikshu gludinaamais. kompaanija arii ir, partneri arii ieradushies - liivija un aleksandrs. taa ka. ir labi.
Comments 
19th-Jan-2011 11:02 pm
mēs izbraukājām, tiesa, tikai četrās dienās. bija par maz, jo īpaši kalnos, tur, pie Meiringenas un Interlākenas, gribējās uzkavēties. bija ziema, īsas dienas, slēgtas kalnu pārejas. toties vēl tai pašā valstī uz dienvidiem no alpiem - +20 un palmas :)) braukt tur ļoti normāli, iesaku. un benzīns nav neko dārgāks kā, piemēram, francijā vai vācijā. vienīgi viesnīcas lielajās pilsētās ļoti, ļoti dārgas, ja dosies ar auto, labāk paliec ciemos (īpaši pie ženēvas - labāk nakšņot ezera otrā pusē, francijas mazajos ciematos).
19th-Jan-2011 11:10 pm
zinu :) tajaas piecaas nedeeljaas izpeetiju sho lietu :) bet, taa kaa abas reizes biju zheneevaa, tad pie-ezera apkaartne diezgan pamatiigi ir izpeetiita ;) tagad interesee tas, kas ir uz prom no zheneevas :) (iznjemot berni, jo to arii izpeetiiju :) ).
19th-Jan-2011 11:13 pm
aha, ja pati vilkšu atkal uz ženēvu, zināšu, ko pratināt. bernei panesos garām, tāpēc nevarēšu neko jēdzīgu pastāstīt :)

btw, kurā viesnīcā paliec iekš pašreizējās pilsētas? (ciemā nenākšu, esmu 1k km prom, bet prof. interese)
19th-Jan-2011 11:17 pm
par zheneevu un ezera apkaartni - pilniigaa mierinjaa vari pratinaat :)))

shoreiz esmu crowne plaza pie metro rogier (ziemeljstacija). :) a ciemos mierinjaa vareetu naakt :D nebaidos :D
19th-Jan-2011 11:40 pm
kazi, varbūt atnāktu arī, ja agrāko dienu komentāros Tev nebūtu sajaukusi savu grafiku. izrādās, šonedēļ esmu citā eiropas pusē :D

neesmu gan tur palikusi, centrā parasti dzīvojos iekš Adagio pie metro De Brouckere. bet vispār pazīstams rajons, iekš City2 un Rue Neuve ir daudz sirots. btw, var ļoti būt, ka sales vēl turpinās ;)
19th-Jan-2011 11:49 pm
:) nu, man ieprieksheejaa reizee bija hiltons, kas ir netaalu no karaljpils un luiizes ielas.de brouckere rajonaa arii ir kaut kas paaris reizes bijis.. pa shiem teju 10 gadiem daudz kur ir nakshnjots.. :))) bet visbiezhaak, jaatziist, ka tomeer esmu nakshnjojusi shuumana crowne plaza ;)

ja godiigi, tad ljoti ceru, ka seilji turpinaas :) shis tas jaanopeerk buutu i sev, i braalja draudzenei, i braalja deelam, i draudzenei :)) turklaat riit ir ceturtdiena, kas mani iepriecina veel vairaak :D
This page was loaded Oct 11th 2024, 5:21 am GMT.