smth
 
26th-Nov-2010 08:23 pm
shiis dienas dusma:
vai tieshaam cilveeki peec sevis nespeej sakopt tualeti. taa kaa pasakums notika viesniicaa, kur paraleli vairaaki pasaakumi notika, tad shodien vnk gar zemi biju. labi, nochuraataas podu malas jau it kaa kljuvushas gandriiz vai par ierastu paraadiibu.. bet es atvainojos - nodirsta poda mala.. psc. krietnu briidi mociijos ar sliktu duushu un pretiigumu pret to sievieshcilveeku.

shiis dienas prieks:
vaajpraatiigi garshiigs dzirkstoshais viins. pasaakuma atbalstiitaajs bija arii latvijas balzams, bet kaut kaa neticas, ka riigas shampanietis var buut tik fantastisks.
Comments 
26th-Nov-2010 08:46 pm
nu rīgas bruts vulgaris ir garšīgāks par krietnu lērumu citu, un rīgas bruts sangiovese vispār ir dievu dzēriens. nav ko snobēt :)
26th-Nov-2010 08:49 pm
nee, tas nav snobisms ;) vnk laikam paaraak maz peedeejo paaris gadu laikaa dzeru :) pati izveelos labaak kokteiljus, bet ja eju kaut kur ciemos, tad dzeru to, ko dod - liidz ar to zinaashanu apjoms man taads neliels par alko :)
hmmz.. taatad buus jaaietestee riigas shampanieshu seerija ;) sveetki kaa nekaa tuvojas :D un decembrii to man ir daudz, taa ka katros varees pagarshot ko jaunu :)
26th-Nov-2010 09:02 pm
sorry, pierakstīju tev populāro viedokli "fui, rīgas šampanieti es dzeru tikai tad, kad nav citas izejas", jo tādu tiešām gadās dzirdēt pārsteidzoši bieži. nez kāpēc pieņem, ka rīgas ražojums nebūs garšīgs un pat nemēģina :)
svētkiem rekomendēju smalko rīgas šampaniešu līniju, kas saucas "klasiskā" un ir 2-3x dārgāka par vulgaris, sangiovese no šitiem ir liiiielisks!
26th-Nov-2010 09:21 pm
baigi gliiti izskataas ;) tieshaam pat kaa daavana laba buutu :)
es jau tagad praatoju, ka braucot uz teeva dzimshanas dienu kaadu no shiem smalkajiem shampanieshiem vareetu panjemt :) braalis parasti paruupeejas par viirieshgala dzeerieniem, es par sievieshgala :) lai gan..peedeejaa reizee uz braalja dzimshanas dienu braalja atvestais konjaks no ukrainas bija baigi labs un sievieshgals arii dzeera to, nevis dzirkstosho viinu :D

bet par lv razhoto mana attieksme - vispirms pagarshojam un tad noveerteejam un izsakaam spriedumu, lai nesanaak - knigu ne chital, no mnenije imeju ;)
26th-Nov-2010 11:59 pm
kā minimums A4 formāta uzraksts uz sienas virs poda - vēlams lielā šriftā un boldā:
"Ženščina/Sieviete : NEESI TAK CŪKA - sakop savus mēslus aiz sevīm - arī citiem šīs labierīcības jālieto!"
nostrādā tīri labi ;) vairākkārt pārbaudīts...

/buāa - ļoti pat saprotu tavu sašutumu - pretīgi, sevišķi doma par to, ka sieviešcilvēks spēj būt tik netīrīgs!/
27th-Nov-2010 01:53 pm
man vnk paardomas, vai tieshaam cilveekam, kas aiz sevis taa atstaaj tualetes kabiini, shkjiet, ka tas ir ok?
27th-Nov-2010 03:47 pm
brrr pretiigi.
This page was loaded Oct 11th 2024, 9:21 am GMT.