smth
 
24th-Aug-2010 08:47 am
shoriit atkal kaudziite atklaanju pasta kastee :)
viena iipashi jauka un miilja - taa no agneses k. :) vienu vinja man vasaras saakumaa atsuutiija no vaacijas, bet otra tagad ieradaas pie manis no horvaatijas, kur agnese atpuutaas :) patiesiibaa bezgala miilji :)
viena atklaatne atkal paarsteidza ar savu celjoshanas ilgumu. pieregjistreeju un pamaniiju, ka pie manis taa naakusi 27 dienas. paarbaudiiju pasta ziimogu. sanaak, ka patiesiibaa - 12 dienas. bet nu vienalga - no polijas 12 dienas - nedaudz taa kaa par daudz.. reizeem pasta darbiibas aatrums mani speej paarsteigt. ir briizhi, kad atklaatnes zibeniigi ierodas vai aizdodaas, bet ir briizhi, kad gliemezha aatrumaa viss notiek.
otraa atklaatne arii aizdomiigi ilgi celjoja - 17 dienas..no niiderlandes. toties shii atklaatne tieshaam man lika smaidiit, jo tieshi riita stundai piedieniigi - uz taas bija kafija :) un veel tur bija ledus kafijas receptiite, ko cilvis iemaaciijies gatavot Beliizaa:
"300 ml espresso (cooled down and put in fridge while before using)
75 ml condensed milk
12 gr soft brown sugar
4 coffee spoons cane sugar
12 ice cubes
Just mix everything in the blender and You`ll have a lovely sweet ice coffee."
bet vispaar - reizeem jau iestaajas neliels pagurums ar taam atklaatneem, bet, katru reizi, kad sanjem kaadu jauku atklaatni, vai sanjem sirsniigu pateiciibu par lieliski izveeleetu atklaatni, gribas atkal suutiit un sanjemt.
Comments 
24th-Aug-2010 09:36 am
Par tām 27 un 12 dienām - vnk tas atkarīgs no tā, cik ātri tas otrs lietotājs aizkāto līdz pastam. Piemēram, pieprasa to kodu un tad marinē kādu laiku, kamēr uzraksta to pastkarti un aiznes līdz pastam.
24th-Aug-2010 09:55 am
nee, es apskatiiju pasta ziimogus. kaa jau rakstiiju - taas divdesmitseptinjas saruka, jo ziimogs ir 13/08, bet no niiderlandes atklaatnei ziimogs ir 09/08.
This page was loaded May 1st 2024, 9:20 pm GMT.