smth
 
29th-May-2010 09:56 am
vakar kaut kaads pamatiigs sagurums bija. liidz ar to vakars kaa beigtai plaushai uz diivaana pie tv. vispirms '100 gr kultuuras' par "Puuut, veejinj!' Ja godiigi, tad shkjiet, ka taa no saakuma liidz beigaam to filmu nekad, nekad neesmu redzeejusi. Kad peedeejo reizi skatiijos, tad biju paaraak maza un shii filma likaas paaraak garlaiciiga. bet tagad gribeetos gan redzeet, lai speetu beidzot noformuleet arii savu viedokli par to visu :)
ja par dziesmu runaajam, tad nezin kaapeec ir taa, ka atminjaa uzreiz ataust shie vaardi:
Pūgõ, tūļ, ja ajā laijõ,
Ajā mīnda Kurāmōl!
Kurmōnikād minnõn tȭitist
Eņtšti dārõd jovājist.
un nevis latviskais teksts..
peec tam zinjas un viens krievu kino..На краю стою (2008). zinu, kaapeec saaku skatiities - taapeec, ka kalnu bildiitee ieraudziiju :D bet, skatoties filmu, nemitiigi bija doma - bet kad tad saaksies filma pa iistam? kaut kaa neaizkjeera. peec tam aleksandrs gordons un vinja "Закрытый показ".. ja nebuutu bijusi darba diena shodien, tad noteikti buutu noskatiijusies visu Полторы комнаты, или Сентиментальное путешествие на Родину". vismaz saakums pamatiigi iepatikaas ;) vajadzees samekleet neta plashajaas aarees gan filmu, gan raidiijuma ierakstu. nu, patiik man skatiities pilno komplektu - gan filmu, gan apsprieshanu.
kas veel? nogurums. un gribas diikdienjot, nevis straadaat. bet nav iipashi daudz variantu. jaaiespringst - pietiekami daudz ir ko dariit. vakar attapos tikai 16:15 - nespeeju noticeet, ka visa diena gandriiz jau ir pagaajusi - paaraak daudz un intensiivi visaadi darbi krita virsuu..
Comments 
29th-May-2010 06:02 pm
Par "Pūt vējiņi" - manuprāt tā ir ideālā filma.Tur viss ir ideāls: aktieri lomās, mūzika, daba, mizanscēnas, viss. Bet tas, protams,ir tikai mans viedoklis;)
29th-May-2010 06:13 pm
taa kaa man jaanoskataas, lai buutu viedoklis, tad man ir jaanoskataas :)
29th-May-2010 06:20 pm
Noteikti!;)
This page was loaded Oct 11th 2024, 9:21 pm GMT.