smth
par sestdienu shmerlii 
20th-Apr-2010 04:57 pm
Nu sveiki darba rūķi!
Pavasaris tiešām beidzot ir klāt un arī vasara nav aiz kalniem ! To var pateikt pēc mūsu komandas kuplā starta sestdienas krosa sacensībās, kur mūs beidzot ļoti kuplā skaitā ar saviem startiem atbalstīja uzreiz sešas dāmas un vēl divas mazas jaunkundzes !!!
Pretēji sinoptiķu prognozēm par samākušos auksto laiku ar iespējamo slapjo sniegu visus skriet gribētējus sildīja patīkama pavasara saulīte un daudzi izvēlējās skriet šortos un T-kreklos.
Kopā mūsu komandu pārstāvēja 14 pieaugušie un 3 bērni ! Tas ir sava veida rekords, jo tik kuplā skaitā šķiet mēs nekad iepriekš neesam startējuši! Diemžēl īsi pirms starta savu dalību bija spiests atsaukt Edgars, kuram pēdējais sporta menedžera vadītais treniņš bija pārpūlējis kādu no vitāli svarīgajām kājas cīpslām, kas liedza startēt sacensību režīmā.
Pirmā uz starta izgāja jaunākā paaudze un Gabrielai ar Rafaelu pievienojās mūsu komandas jaunākā dalībniece - Amanda (vēl nav 3 gadi!). Īstā sacensību karstumā cīnoties par medaļām kritienu piedzīvoja Gabriela, kas tomēr braši cēlās augšā un pabeidza distanci. Iespējams, ka tieši kritiens lidza kāroto medaļu, jo līdzīgi kā iepriekšējā posmā, šoreiz atkal 4.vieta (šoreiz 7 meiteņu konkurencē)! Rafaels savā pirmajā krosā izcīna 8.vietu no 9 puikām un Amanda noslēdz sacensību protokolu ar 7.vietu mazo dāmu klasē! Visiem bērniem acis spīd, jo par finišu pienākās pārsteiguma balva un gardumi ! :)
Kā nākamās trasē dodas mūsu jaukās dāmas ! Reti kurai ir sanācis iepriekš vairāk par diviem skriešanas treniņiem un mazie Šmerļa meža kalniņi ir zināms pārbaudījums visām mūsu dāmām! :) Pēc pirmā apļa drusku bažas māc, vai kāda negribēs stāties malā, bet visas aiziet otrajā un arī finišu sasniedz komentētāja Jēkaba Nākuma uzmundrinātas un ar smaidu uz lūpām ! :) Dažas vēl tagad nespēj noticēt paveiktajam, bet nu protokolu neapmānīsi ! Kristīne, Eva, Ilze Z., Ilze K., Māra un Sandra ir pieveikušas Latvijas čempionātu krosā !!! Bravo !!! Mūsējās startēja un finišēja praktiski viena aiz otras, ātrākā šoreiz komandas jaunpienācēja - Kristīne, bet nu uzslavas pelnījušas pilnīgi visas varones !!!
Kungi startē ļoti kuplā skaitā - 8 gab. Jau pirmajā aplī toni uzdod iepriekšējā posma neveiksminieks - Edžiņš. Ja tic dzeltenajai presei, tad iepriekšējā vakarā sportiskais režīms "drusku" ticis ignorēts, bet nu tas nekādi nebija manāms trasē. Bez variantiem - labākais mūsu šā brīža skrējējs!!! Kā nākamie finišu sasniedz uzreiz trīs darba rūķi - Kaspars, Uģis un sporta menedžeris, kas draudzīgi finišē roku rokā! :) Tālāk uzreiz aiz jaunajiem mūsu pieredzējušākais dalībnieks - Vladimirs ! Tad turpat arī Mārcis un sacensības noslēdz Imants ar Mārtiņu.
Ja skatās sacensību protokolus, tad mūsējos var ļoti ērti atrast meklējot no sarakstu lejasgala katrā vecuma grupā! :) Un par nevajag kaunēties, jo mūsu komanda ir pati amatieriskākā, kas domāju tikai pozitīvā veidā atšķaida šīs sacensības profesionālo un pusprofesionālo dalībnieku sastāvu ! Arī citiem iesācējiem redzot startējam mūs, rodas pozitīvs iespaids un cerība, ka viņš nav vienīgais amatieris! :)
Pateicoties mūsu dāmu lieliskajam startam un atbalstam, arī mūsu komandu sniegums ir teicams - Darba rūķi 10 vieta, Darba rūķi un draugi - 16 vieta 27 komandu konkurencē!!! Malači !!!
Nākamās sacensības jau šo sestdien (24.04.) lielās talkas dienā - orientēšanās sacensības Bumbukalnā (Rīgā, Vārnukrogā). Sacensību distances no 5-7 km. Reģistrācija: http://www.magnets.lv/?p=pieteiksanas&fid=395
Jaunajiem dalībniekiem, kas vēl nav startējuši nevienā posmā, bet jūt aicinājumu piebiedroties un gūt prieku no kolektīviem aktīvās atpūtas pasākumiem, lūgums pirms tam informēt par savu dalību mani, lai varu īsumā instruēt kas un kā.
Šobrīd sacensībām pieteikušies - Vladimirs, Edgars T., startēt grasās arī Renārs, Gabriela un Rafaels. Par pārējiem ziņu nav, gaidu tad info no jums.
Tiem, kas interesējās par orientēšanos un grasās startēt, lūgums mani informēt, jo ir doma trešdien aizbraukt kopīgā treniņā uz Magnēta posmu, lai atsvaidzinātu kartes un kompasa lasīšanas prasmes. :)
Renārs
Komandu "Darba rūķi" un "Darba rūķi un draugi"
sporta menedžeris
Comments 
20th-Apr-2010 05:04 pm
kādi malači jūs :) :) :)
20th-Apr-2010 05:06 pm
jau tresho gadu :)
patiesiibaa forshi :) koleegjus iepaziisti no citas puses. apceljo nedaudz lv un ieguusti daudz, daudz, daudz pozitiivu emociju ;)
This page was loaded Apr 24th 2024, 10:12 am GMT.