smth
 
11th-Apr-2010 11:07 am
ieksh tv griezhas reklaamrulliitis par paeedushu latviju. ziedojiet, pabarosim utt.
vnk interesanti, kaapeec cilveeki ciesh badu muusdienaas? ja ir tik daudz neapstraadaatas zemes, vai tiehaam nevar atrast kaadu stuuriiti, kur iebakstiit savu burkaanu, kaapostu, bieti un tupeni?
vai vnk es esmu dumsh un man nav pietiekami daudz praatinja, lai saprastu shiis lietas. jaa, ticu ka var buut probleemas nopirkt apgjeerbu, samaksaat reekjinus, bet izaudzeet eedamo? nesaprotu.
Comments 
11th-Apr-2010 02:46 pm
Nu nav visiem zemes, nav. sarunāt laukos? a līdz laukiem jātiek. Mums ir zeme, bet izbraukāt 70 km līdz viņai ir dārgāk kā nopirkt visu tirgū.
Mēs gan esam paēduši, es par tiem nēdušajiem. N jau visi viņi laukos, kur zeme pieejama, domāju dzaidzi no viņiem ir tepat centrā nolaistajos rajonos un tur nav kur stādīt.
11th-Apr-2010 02:54 pm
nu, man ir vecaasmammas maaja laukos. domaaju, ka neviens no manas gjimenes neiebilstu ljaut tur dziivot normaalai gjimenei. tiesa - liidz pilseetai kaajaam paari pljavaam 4 km. liidz autobusam jaaiet cauri mezham, tur sanaak savi 2-3km. elektriiba ir. tualete pie kuutsstuura. uudens - akaa. kuuts - akmens. ej un dziivo. zeme arii pietiks i mums pashiem, i kaadai gjimenei.
nu, labi, negribi visu gadu dziivot - brauc un dziivo no pavasara liidz rudenim.
par braukaashanu jau teicu - tas ir vismuljkjiigaakais un nereaalaakais. jo liidzekljus izteereesi tieshaam krietni vairaak.

bet par tiem needushajiem - jaa, piekriitu un ticu, ka lielaakaa dalja ir uz asfalta, nevis uz zemes. jo gandriiz nekad neesmu dzirdeejusi, ka tie cilveeki, kas dziivo uz zemes, suudzeetos, ka vinjiem nav ko eest.
patiesiibaa.. pashai bija taads posms, pilseetaa esot, kad peedeejo nedeelju pirms algas nebija naudas..bija kartinja, lai aizbrauktu uz darbu un no ieprieksheejaas algas nopirktie makaroni vai grikji. un taa arii taupiigi dziivoju, lai pietiku liidz algai eedamais.
This page was loaded Oct 11th 2024, 11:26 pm GMT.