smth
 
11th-Apr-2010 11:07 am
ieksh tv griezhas reklaamrulliitis par paeedushu latviju. ziedojiet, pabarosim utt.
vnk interesanti, kaapeec cilveeki ciesh badu muusdienaas? ja ir tik daudz neapstraadaatas zemes, vai tiehaam nevar atrast kaadu stuuriiti, kur iebakstiit savu burkaanu, kaapostu, bieti un tupeni?
vai vnk es esmu dumsh un man nav pietiekami daudz praatinja, lai saprastu shiis lietas. jaa, ticu ka var buut probleemas nopirkt apgjeerbu, samaksaat reekjinus, bet izaudzeet eedamo? nesaprotu.
Comments 
11th-Apr-2010 12:47 pm
aizvien vairāk ir cilvēku, kas laukos par sava dārza izravēšanu piedāvā ravētājam sastādīt dārzeņus savai lietošanai. mums arī ir tāda laime, īpašnieks pats apars, sadzīs vagas, paliek tikai stādīšanas vaina.. tā ka PRINCIPĀ vajag tikai gribēt. vismaz dažos gadījumos noteikti.

kaut kā pēdējā laikā LTV1 un LTV7 rāda ekspedīcijas un ceļojumus uz nosacīti nabadzīgajām valstīm. BET! viņi, atšķirībā no mūsu bomzīšiem, ir tīri, kārtīgi. nabadzīgi, jā, bet tur nav TĀDA nekārtība kā pie mums. kas pie vainas?
11th-Apr-2010 12:53 pm
laikam jau pashi lielaa meeraa.
nee, es saprotu, ka ir slimi, invaliidi, ljoti mazi vai ljoti veci, kuriem ir gruutaak ar sevis apkopshanu un sevis apgaadaashanu. un vinjiem ir jaapaliidz. bet.. nesaprotu, kaapeec speeciigi, jauni cilveeki labaak deldee pagalmos solus vai maajaas diivaanus un cilaa alus pudeles, taa vietaa, lai straadaatu.
laikam jau taalu no suunu ciema neesam tikushi. ceram uz laimes laaci, kursh naaks un visus izglaabs.
This page was loaded Oct 11th 2024, 11:26 pm GMT.