smth
 
11th-Apr-2010 11:07 am
ieksh tv griezhas reklaamrulliitis par paeedushu latviju. ziedojiet, pabarosim utt.
vnk interesanti, kaapeec cilveeki ciesh badu muusdienaas? ja ir tik daudz neapstraadaatas zemes, vai tiehaam nevar atrast kaadu stuuriiti, kur iebakstiit savu burkaanu, kaapostu, bieti un tupeni?
vai vnk es esmu dumsh un man nav pietiekami daudz praatinja, lai saprastu shiis lietas. jaa, ticu ka var buut probleemas nopirkt apgjeerbu, samaksaat reekjinus, bet izaudzeet eedamo? nesaprotu.
Comments 
11th-Apr-2010 11:17 am
Burkānu un kartupeli tu drīksti bakstīt tikai savā zemes pleķītī, turklāt, ja tam ir atbilstošs zonējums.
11th-Apr-2010 11:20 am
fignja tas zoneejums. reaali, ja apskataas, tad laukos ir pietiekami daudz tukshu maaju. parunaa ar iipashniekiem un varbuut izdodas sarunaat, ka ir savstarpeeji izdeviigi noteikumi - tev, kaa iipashniekam, kaads pieskata maaju, bet tev, kaa cilvim, kam nav ko eest, ir jumts virs galvas un kaads zemes plekjis ko apstraadaat.
un nekaadus tur zoneejumus nevajag. tikai jaatceras augu seka, lai naakamajaa gadaa augtu tikpat labi, kaa ieprieksheejaa.
11th-Apr-2010 11:27 am
Nekad neesmu nodarbojies ar lauksaimniecību, taču, cik bērnībā multenēs esmu redzējis, tam nepieciešams stādāmais materiāls un traktors vai vismaz zirgs ar pričendāļiem. Ja kāds ir nodzīvojies tik tāl, ka viņam nepieciešama makaronu paka, visdrīzāk zirgu viņš jau ir apēdis.
11th-Apr-2010 11:36 am
daarzu var uzrakt arii ar laapstu. i iestaadiit visu var ar laapstas paliidziibu. protams, tik aatri tas nebuus, kaa ar traktoru vai zirgu, bet vienalga.
veel joprojaam arii darbojas talku princips - tu aizej paliidzii kaadam citam, un kaads cits atnaak paliidzeet tev.
un par staadaamo materiaalu, nu to jau arii saakumam var dabuut. un seeklas pashi arii var audzeet.
khe. rakstot par staadaamo materiaalu, atcereejos, ka reiz sarunaajaam, ka kaiminjiene iedos kaadu grozu no jaunaas kartupelju shkjirnes, ko pameegjinaat pashiem savaa daarzaa arii. vinja atnesa un mees ar teeti peec tam seedeejaam ar naziishiem un griezaam kartupeljus tik daljaas, cik acis kartupelim bija - lai vairaak staadaamaa materiaala buutu..
11th-Apr-2010 04:26 pm
ja tu dzīvo rīgā un nav auto, kā tad līdz tam zemes pleķītim tikt
This page was loaded Oct 11th 2024, 11:30 pm GMT.