smth
 
24th-Jan-2010 09:38 am
vakar gandriiz visa diena noguleeta. miegaa.
varbuut tomeer shodien izvelties aaraa?
Comments 
24th-Jan-2010 11:18 am
zini apčekoju viņu lapu. tās, ko es dabūju, nemaz neredzu izplatīšanā :D
laikam vēl nav visas salikuši nemaz. ir tāda tējas paradīzīte :) (teapaparadise). fanāti par tēju,ja tā var teikt. kolosālākais, ko es atklāju- es visu šo laiku nepareizi esmu tēju taisījusi. uzleju un aidā. kopš izlasīju bikiņ no tiem tekstiem, pirmo aši noleju. un atklāju, ka var nebūt tās pretīgās sīvās kaklā raujošās piegaršas.
bet kamēr es to neatklāju, es ļoti labprāt dzēru tikai savas tējas, jo tās vismaz nav sīvas. un tā, kā es cukuru nelietoju, tad man īpaši svarīgi, lai tēja garšo labi un nav jāmaitā tējūdens garša ar kaut ko klāt.
aaa vēl es dievinu ābeļu lapu tēju un ķimeņu tēju. ābeļu lapas gan čakarīgs pasākums- pirms salnas paspējušas, pa vasaru jālasa nost lapas, jākaltē, tad jāapgrauzdē nedaudz uz plīts virsmas vai cepeškrāsnī un tad ir mmmmmm.. mana auklīte tādu taisīja. un vēl viņa pieneņu medu pielika klāt. ak! tās garšas klāt nestāv nekam. o, iešu vismaz īsto medu pakošļāt. sakārojās :D
24th-Jan-2010 11:32 am
Tu tik garshiigi uzrakstiiji par taam aabeleem... naakamgad buus jaapameegjina pashai taadu sagatavot :)
vispaar jau man peec shii gada ziemas ir taada doma, ka vajag naakamvasar aktiivi pa pljavaam staigaat un zaaliites vaakt :) tas mums tomeer ir tuvaak nekaa visas zaljaas un melnaas :)
24th-Jan-2010 11:42 am
tur tā lieta, ka tuvākas. turklāt tagad es zināšu, ka zemeņu lapas var kaltēt un pat jasmīnu ziedlapiņas. kaltēšu visu, ko varēšu atrast ap savām mājām. oi jā vēl mežrozītes ar derētu. tā kā man būs apgrūtināta vasaras baudīšana, tad pie mājas laukos to tuvāko sirdij savākšu gan. un ko nespēšu, lūgšu tēvam palīdzību. jo pagājušo gadu nokavēju liepziedus. nu neiedomājos es, ka te vēlāk zied nekā tur.
24th-Jan-2010 11:45 am
nu, jaa.. ar tiem liepziediem ir visaadi :) man gadiijaas nedaudz savaadaak kaa Tev - riigaa pillaa sparaa, bet laukos veel nekaa :)
hmmz... Tu aizvien vairaak liec man domaat, ka jaavelk aaraa no graamatu kaudzes aarstnieciibas augu graamatinja, lai smeltos idejas par to, ko vaakt :)
24th-Jan-2010 11:49 am
šai ziņā man bija kolosāls skolotājs :) mana mīļā vecmamma. viņa bija riktīga zāļu tantiņa. ļoti daudz ko iemācīja un vēl vairāk nepaspēja. es man liekas, šogad vākšu vairāk tādas, ks maigas un pret iekaisumiem dažādiem, jo man būs mazs ķipars, kuram vajadzēs visvairāk :) un tās ir labākas nekā granulās, kas veikalos.
24th-Jan-2010 11:50 am
hmmmz...
a driikst uzmaakties? :))
negribeesi tad, kad saksi vaakt teejas, ik pa briidim iemest zinju sheit par to, ko vaaci un kam tas domaats? :))
jaa, jaa, zinu, esmu uzmaaciiga kaa musha ;)
24th-Jan-2010 11:52 am
galvenais atgādini :) jo es varu izdarīt automātiski un miers. un tad jau ir par vēlu :)
24th-Jan-2010 11:53 am
pacentiishos pati neaizmirst :))
This page was loaded Oct 12th 2024, 5:19 am GMT.