smth
 
5th-Jan-2010 09:05 am
Sveiki komandas biedri un mūsu atbalstītāji !

Kā redzat man ir mainījies e-pasts, bet citādi dzīve turpinās un turpinās arī Darba rūķu sportiskās aktivitātes ! Jaunā sezona mums jau ar pirmo startu ir nesusi pirmo goda pjedestālu ! Bet nu par visu pēc kārtas !
Kā lielākā daļa no jums zin, bet kāds varbūt par to vakar dzirdēja sporta ziņās, tad vakar (03.01.) ar slēpošanas sprintu tika atklāta jaunā SPORTLAT sezona!
Laiciņš bija tāds drusku izaicinošs, jo Lausku papus bija naski parosījies, bet citādi gaisotne bija ļoti silta un pozitīva !
Dalībniekiem bija 2x jāveic 1,25 km distance, kur laiki tika summēti un noteikti seši finālisti un pārējo vietu īpašnieki. Šoreiz Darba rūķu skaits jau pirmajās sacensībās pārsniedza pērno rezultātu, jo uz starta izgāja pieci apņēmīgi slēpju meistari un mūsu pati jaunākā komandas dalībniece - Gabriela, kam šīs bija pirmās slēpošanas sacensības.
Nu pieaugošo finālos mums šoreiz vēl neizdevās iekļūt, bet arī sasniegtie rezultāti lielākajai daļai ir ļoti labi. Neskatoties uz savu gargabalnieka reputāciju no kungiem visātrākais mums šoreiz slēpošanas sprintā bija Kaspars, kas pārējiem neatstāja nekādas cerības. Ļoti cienīgs rezultāts arī Uģim, kas šoreiz otrais. Trešais laiks divu braucienu summā absolūti identisks ir padevies Mārcim un Mārtiņam. Pirmajā slēpojumā ātrāks bija Mārtiņš, bet otrajā Mārcis saņēmās un izlīdzināja rezultātu. Nu pilnīgu fiasko piedzīvoja sporta menedžeris, kurš jau nekad nav bijis īpaši labs slēpotājs, bet nu parasti ir izbēdzis no godpilnās pēdējās vietas ... šoreiz neizdevās ... Pārliecinoši pēdējais ! :)) Nu lūk jums vēl viens pierādījums, ka mums galvenais ir piedalīties, nevis uzvarēt ! :)
Sporta menedžera neveiklo startu pilnīgi un ar uzviju atsvēra viņa atvasīte, kas pirmo reizi startējot slēpošanas sacensībās pamanījās tikt pie sava pirmā goda pjedestāla ! Trešā vieta un godam izcīnīta bronzas medaļa ! :) Finiša taisnē pat tika apsteigts viens vienaudzis puika ! :) Nu sportiskā uzvārda gods līdz ar to vakar bija paglābts ! :)
Individuālie un komandas punkti vēl nav saskaitīti, bet skaidrs ir, ka mums joprojām būs ļoti grūti cīnīties ar citām komandām, ja dāmas drusku neaktivizēsies. Ieskaitē par vakardienu ies trīs labākie mūsu vīru rezultāti, kamēr citām komandām tie būs visi 5 ... Es ceru, ka uz nākošajiem posmiem mēs vismaz kādu daiļā dzimuma pārstāvi ieraudzīsim uz slēpēm ?! :)
Janvārī nākošās slēpošanas sacensības plānojas 23.01., kad Uzvaras parkā varētu norisināties nu jau leģendārais Rīgas čempionāts ! :) Detalizētāka informācija sekos, bet pērn dalība bija bez maksas. Dodat ziņu, kurš vēl bez manis un Uģa grasās startēt. Ja būs liela piekrišana, tad tajā vai iepriekšējā nedēļā varētu sarīkot kopīgu slēpošanas treniņu.
SPORTLAT aktivitātes atsāksies tagad tikai februārī, kad trīs nedēļas no vietas norisināsies trīs sacensības - Ērgļos (13.02.), Madonā (20.02.) un Alūksnē (28.02.). Visās sacensībās distances garums ir ~15 km. Šobrīd reģistrējoties (līdz 13.01.) iespējams ietaupīt un dalības maksa ir tikai 5 Ls. Lūdzu dodiet ziņu par saviem plāniem šajā sakarā. Tiem, kas vēl šogad nav startējuši tas būtu īpaši liels lūgums, lai varu jūs iekļaut arī komandas pieteikumā.
Tāpat gaidu no visiem informāciju par savu dalību un plāniem Nordea maratona sakarā. Cik man ir zināms, tad līdz jaunajam gadam vēl pa visam pa lēto piereģistrējās Ineta T. uz pusmaratonu. Kā ar pārējiem? Gribētos jau lai arī šogad Darba rūķi startē ar stafetes komandu. Lūdzu atsaukties tos, kas būtu gatavi pieveikt vairāk par 5 km, bet nav īsti gatavi pusmaratonam, jo stafetes posms 8-13 km ir domāts tieši jums ! :) Kaut arī dalības maksa no 01.01. ir drusku palielinājusies tā joprojām ir diezgan draudzīga, tāpēc nevelkam garumā un dodam ziņu par saviem plāniem un reģistrējamies, lai ietaupītu ! :)
Nu ko, ceru, ka pirmā posma atskats jūs nedaudz iepriecināja un iedvesmos arī pašus uz aktīvu līdzdalību ! Sportojam, kustamies, atbalstām un esam veseli !
Uz drīzu sazināšanos !
Renārs
Sliktākais slēpotājs, bet joprojām jūsu sporta menedžeris :)
Comments 
5th-Jan-2010 07:28 pm - saziņkārojos
kāpēc Tu pārpublicē šitos sporta spēļu uzsaukumus?
5th-Jan-2010 07:38 pm - Re: saziņkārojos
taapeec, ka taa ir dalja no manas dziives saakot ar janvaari liidz pat oktobrim :)
lai pashai nav jaaraksta, kaa bija, ir gatavs aprakstinjsh par to, kaa diena pavadiita ;)
This page was loaded Apr 24th 2024, 12:56 am GMT.