smth
Commenting To 
27th-Nov-2009 09:29 am
njaa. vakar tikai 2 kokchas un 1 viina glaaze. a galva shodien diivainiite. nee, it kaa nekas traks nav, bet vienalga. alko ir inde. punkts.
protams, vakar peec koncerta tak neviens neies pildiit maajas darbu franchu valodaa. (patiesiibaa - divus). jaapaskataas kaada filma :D taa nu liidz vieniem naktii skatiijos Lipstick Jungle. (i kur man praats shitaa dariit darba nedeeljas viduu? :D)
duksi shonakt nozhmiegt gribeejaas. skribu-skrabu bija liidz gandriiz 2 naktii. es, protams, paguleet nekaadi nevareeju. siikaa svolochs. no riita shamaa gan gudriite - kameer es eedu brokastis - tinas un un pinas gar kaajaam un zheeliigaam acheleem raugaas uz mani un njaud... tjip - proties, saimniec, iedod man arii brokastinjas... gribu konservinju, ljoti gribu konservinju.. ;> a peec tam, pierijusies noliida nekauniigi guleet gultaa. pareizi - labs darbs izdariits - dalja nakts pavadiita jautri, tagad, kameer saimniece darbaa, var paguleet, lai vakaraa atkal saaktu visu no gala.
toties prieks ir par atradumu pasta kastee :) atklaatne ar ziemeljblaazmaam no somijas ;))) gribu 'dziivu' ziemeljblaazmu redzeet. joprojaam atceros, kaa redzeeju to, lidojot veelu vakaraa no bru uz rix pirms gadiem 5-6..nu, tad, kad lv peekshnji ziemeljblaazma bija redzama ;))
bet visaadi citaadi. viss ir labi. tikai tie divi maajasdarbi nomaac. laikam jaapiekjeras kaadaa briidii tiem buus, lai vakaraa varu mieriigu sirdi aizdoties uz nodarbiibu.
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded May 22nd 2024, 2:01 pm GMT.