smth
 
27th-Nov-2009 09:29 am
njaa. vakar tikai 2 kokchas un 1 viina glaaze. a galva shodien diivainiite. nee, it kaa nekas traks nav, bet vienalga. alko ir inde. punkts.
protams, vakar peec koncerta tak neviens neies pildiit maajas darbu franchu valodaa. (patiesiibaa - divus). jaapaskataas kaada filma :D taa nu liidz vieniem naktii skatiijos Lipstick Jungle. (i kur man praats shitaa dariit darba nedeeljas viduu? :D)
duksi shonakt nozhmiegt gribeejaas. skribu-skrabu bija liidz gandriiz 2 naktii. es, protams, paguleet nekaadi nevareeju. siikaa svolochs. no riita shamaa gan gudriite - kameer es eedu brokastis - tinas un un pinas gar kaajaam un zheeliigaam acheleem raugaas uz mani un njaud... tjip - proties, saimniec, iedod man arii brokastinjas... gribu konservinju, ljoti gribu konservinju.. ;> a peec tam, pierijusies noliida nekauniigi guleet gultaa. pareizi - labs darbs izdariits - dalja nakts pavadiita jautri, tagad, kameer saimniece darbaa, var paguleet, lai vakaraa atkal saaktu visu no gala.
toties prieks ir par atradumu pasta kastee :) atklaatne ar ziemeljblaazmaam no somijas ;))) gribu 'dziivu' ziemeljblaazmu redzeet. joprojaam atceros, kaa redzeeju to, lidojot veelu vakaraa no bru uz rix pirms gadiem 5-6..nu, tad, kad lv peekshnji ziemeljblaazma bija redzama ;))
bet visaadi citaadi. viss ir labi. tikai tie divi maajasdarbi nomaac. laikam jaapiekjeras kaadaa briidii tiem buus, lai vakaraa varu mieriigu sirdi aizdoties uz nodarbiibu.
This page was loaded May 22nd 2024, 2:21 pm GMT.