smth
 
24th-Nov-2009 07:18 pm
vispar. shodien, peec renaara epasta sanjemshanas, krustaam-shkjeersaam domaaju... mosh toch nospljauties, iepirkt veljljuku un saakt braukt muusu komandaa naakamajaa sezonaa? sleepojusi neesmu kopsh pamatskolas laikiem, kad ziemas bija kaartiigas, skriet man riebjas (ja nu vieniigi iisaas distances), bet braukt ar veljljuku.. to vareetu. hmmz.. peec pirmaas sezonas, kad vnk braucu liidzi, saak mesties aakjis luupaa... jaapaskaita naudinjas, jaapaplaano... nu, jaa... bez veljljuka, beidzot buus arii autobagazhnieks vajadziigs. jo vienu veljljuku ta es pie sevis varu iestuukjeet, bet, ja agneses veseliibas staavoklis ljaus vinjai piedaliities sacensiibaas, tad buus jaadomaa, kaa savietot divus.. un divus var tikai uz bagazhnieka... vispaar - pashai jau nedaudz prieks par to, ka renaars tomeer ir iecirtis intereses aakji luupaa.
njaa... jaapadomaa, jaapadomaa...
un veel tas 16.janvaara lob 1/2010 neliek mieru. shoreiz buushot viss tikai pa gaishumu.. turklaat daliibas maksa ir mazaaka. sigulda, ceesis, valmiera...incants regjions. un saistiibaa ar lob, protams, joprojaam aktuaals jautaajums - vajag vismaz veel vienu cilveeku, kas speej vizuaali atpaziit peec bildeem objektus, kas speej paskriet un gatavs buut vai nu fotograafs, vai nu fotografeejamais objekts. vispaar jau ideaali buutu, ja buutu divi liidzbrauceeji. tad pilots un stuurmanis vareetu mieriigi plaanot marshrutu uz priekshu, bet celjabiedri - izkjer objektus. peec otraa lob brauciena, sho ljoti labi saprataam. jaa, darba vieta stuurmanim krietni pareizaak bija iekaartota, turklaat pietiekami labi saplaanojaam marshrutu. probleema gan paraadiijaas cita - tumsa... nebijaam iisti gatavi mekleet nezin ko taadaa tumsaa. laikam vajag jaudiigu lukturi naakamreiz, kad buus pa tumsu jaaorienteejas. bet vispaar. shis pasaakums ir ne pa jokam aizraavis mani. jaaparunaa ar braali, lai saprastu - braucam vai nebraucam shoreiz. es gribeetu gan no vinja dzirdeet atbildi - jaa!
Comments 
25th-Nov-2009 11:58 am
Noteikti piedalies! Pamēģināt vienmēr ir vērts! Gan iepatiksies ;)

Un nezinu, kāda Tev mašīna, bet, ja ir tikai divi braucēji, tad jāvar iestūķēt arī divi riteņi. Protams, pakaļējie beņķi jānolaiž un riteņiem jāņem nost priekšējais (vai pat abi) rati! Protams, ar bagāžnieku daudz ērtāk :)
25th-Nov-2009 12:03 pm
Nee, nu to, ka ir veerts, es zinu :) pagaajushajaa sezonaa astonjos posmos piedaliijos :) tiesa ar kameru rokaas :D un teejas termosu un pusdienaam ;)
to, ka patiks... domaaju, ka noteikti :) protams, nedaudz bail, vai pietiks speeks :D un veel vairaak bail par tehniskaam kjibeleem ar velo :> es ir dumsh shajaa jautaajumaa.

auto man ir neliels. un tiiri teoreetiski jau vareetu meegjinaat divus ielociit, bet vieglaak tomeer panjemt bagazhnieku. gribas taadu, kas aizmuguree stiprinaas, jo izcilaat uz augshu diezin vai gribeeshu. labaak mierinjaa aizmuguree uzkabinaat. :)
nee, nu viela paardomaam ir ;) ljoti nopietna...
This page was loaded Apr 19th 2024, 5:51 pm GMT.