smth
 
1st-Nov-2009 05:54 pm
izbraucu.
zooms. hmmm. sen neesmu bijusi veikalaa. rimchiks aizvien vairaak saak piedaavaat preces ar savu ziimolu. un aizvien vairaak saak pazust lietas, kas tieshaam garshoja. jaacer, ka vismaz sky veel ir atrodami leckermäulchen... seeriigs secinaajums - agraakaas oliivstandzinjas aizvien vairaak ieguust tomaatu piegarshu. gribeejaas tomeer tiiru oliivgarshu. neko dariit :( bet vispaar.. saak likties, ka veikalos ir krietni mazaaka izveele. pieci produkti desmit plauktos.
taalaak salaspils, apvedceljsh...pie lielaas juglas paari celjam paarlidoja zoss. taada liela, balta... zemu lidoja.. un saulee smuki balti spiideeja. taa zoss man atgaadinaaja pa nila holgersona briinishkjiigajiem piedziivojumiem. laikam vareetu atkal to paarlasiit.
saulkrasti. seeja. sapratu, ka pa lielam ir kaut kaads vienalga iesleedzies. un varbuut labi bija, ka braucu pa celju, kur tikai dazhas mashiinas satiku. paaraak pavirsha kljuustu. braucu un sapratu, ka nav nemaz zheel, ka vietaam vairs nav smuko lapu. visam savs laiks. tagad man patiik kailie koki. varbuut saule arii savu deva - saulee vienmeer viss ir gaishaak un siltaak, un patiikamaak.
pie reizes meegjinaaju nedaudz paveerot noraades un apkaartni. jau naakamsestdien 7.lob. jaaiepeerk riigas rajona karte. jaasagatavo visas vajadziigaas lietas. buus veel viena diena, ko pavadi ar karti rokaas un meklee vajadziigaas bildiites, izpildi atbilstoshos uzdevumus un domaa par laiku un aatrumu.
atpakalj riigaa. milzu rietoshaa saule tieshi aciis. noleemu nebraukt mazo ierasto loku. sastreegums. neliels, bet tomeer. ierastais celja posms, tikai shodien gan meitenes nemaniiju. brauciena peedeejaas minuutes 30 bija bezgala mokoshas - gribeeju peec iespeejas aatraak nokljuut maajaas. pilseeta saaka kaitinaat. maajaas labi. liidz ritam noteikti maaju piesmarzhos aaboli. no mashiinas atnesu divas kastes - paaraak aukstas naktis jau.
tagad jaauztaisa kokteiliitis - aabolji-burkaani-kjirbiic un jaaizdomaa, ko lai riit pusdienaas uz darbu panjem. franchu valodu maaciishos riit no riita.
Comments 
1st-Nov-2009 08:09 pm
mēs šodien ķērām kaifu braucot uz saulčiem pa rīgas pavednieku pēc bērna.
1st-Nov-2009 08:12 pm
sauliitee sildiijaaties un par rudeni priecaajoties? :)
pamaniijaat, ka dazhaas mezha malaas, kur saule pa dienu neiespiid, arii peecpusdienaa veel bija salnas baltaas peedas redzamas?
1st-Nov-2009 08:20 pm
aha :))
patīkami pavadīta puse dienas. gan vīramātei ābolus salasījos dārzā, ledus papētījām, ceļā sauli baudījām un to, ka tiešām koki šodien neizskatījās nedz drūmi, nedz pelēki. saule daudz ko nospēlē un viss izskatās piemīlīgi. bērns atpakaļceļā kad saulea cīs tieši pretīm spīdēja, izčīsktēja- es ienīstu rudeni! un mēs nosmējāmies reizē- ja nebūtu rudens,t ad nebūtu tādu skaistu lapu, ābolu un citu jauku lietu. kolosāla diena, maršruts un garastāvoklis :)
1st-Nov-2009 08:22 pm
prieks par jums ;)
tieshaam shodien kaut kaa prieciigaak ap sirdi kljuva, esot laukaa... taada omuliiga rudens diena.. :)
1st-Nov-2009 08:30 pm
es jau pārlaimīga :D es tik reti tieku ārpus mājas un tā pat vien pavizināties, pabaudīt skaistu dienu. apvienojām bērna paņemšanu no omes mājās ar patīkamo. es ļoti mīlu tādas dienas, jo tādās ir krāsas. drūmajās lietainajās pilsētas ir traki pelēkas. man kā lauku mazpilsētas bērnam, traki pietrūkst tās lauku enerģijas, krāsu un gaisa. šodien sanāca pamatīgi uzlādēties :)
1st-Nov-2009 08:32 pm
ljoti labi Tevi saprotu. pilseeta atnjem energjiju. taa darbojaas kaa taads vampiireens. tieshi taapeec laikam shodien arii es beidzot izliidu no maajas.. lai redzeetu pasauli kraasainaaku...
1st-Nov-2009 08:47 pm
tiešām vampīrpilsētas. vislielāko enerģijas klāstu uzņemu ne tikai izvizinoties, bet noglāstot kokus, pļavās psataigājoties, pat ja rudens salnas noēstas. tas miers un tas, kas rudeņos kad labība uz lauka, liek elektrizēti uguņot, tas viss jau tais laukos arī paliek. un aaa kā tas palīdz turpināt cinīties tālāk tai bezpersoniskajā vampīrpilsētā. vistrakāk es jutos rīgā. visvieglāk bija ikškilē. jo mazāka pilsēta- vieglāk. nu esmu laikam traka, lai gan es nespētu dzīvot pilnīgos laukos. es nespēju a'ri bez tiem iztikt :)
1st-Nov-2009 08:54 pm
muusdienu cilveeka tragjeedija. nevar taa pa iistam ne vienaa, ne otraa vietaa buut... kad ir laukos, raujas uz pilseetu - burzma, darbi, izklaide... kad padziivo pilseetaa, kaa negudrs skrien prom - meklee mieru un harmoniju...
1st-Nov-2009 08:57 pm
vo tieši tā.
This page was loaded Mar 29th 2024, 7:14 am GMT.