smth
 
Comments 
31st-Oct-2009 08:20 pm
hmmmz.. es te taa galvaa paarcilaaju savus braucienus ar braali. mums laikam ir nedaudz savaadaak. braalis man tikai staasta par to, kaa labaak un droshaak braukt. bet nekaadu paarmetumu :)
31st-Oct-2009 08:27 pm
citreiz arī tā ir, bet ja aizruajās, beidzās ar milzu pamačībām jau pārmetošā formā. tas tāpēc, ka viņš joprojām uzskata mani par iesācēju, jo tikko taču noliku tiesības, bet negrib atzīt to, ka mēs abi mākam braukt jau no tiem gadiem, kad kājas beidzot pedāļus aizsniedza. man joprojām brīnās daudzi skolas laiku cilvēki, ka tikai tagad ir tiesības, jo esmu redzēta braucam jau n gadus atpakaļ un ne jau stumdot kā šī te mašīnīte, ielu malas :)
bet vienkārši man beidzot bija tā iespēja nokārtot to visu oficiāli. bet viņš to nokārtoja uzreiz uz 18, tikai tāpēc, ka toreiz es atkāpos un ļāvu. puisim tak citādi pavisam nestāv, ja nav uzreiz tiesību. viņš man jaunāks.
un vienmēr ir bijušas problēmas ar to, ka viņam kaut kādi kompleksi iekšēji liek mani nolikt visās jomās. arī kad mācījāmies braukt, es biju tā, kuru nedrīkstēja viņa klātbūtnē palielīt.
tā es iemācījos gudri grozīt galvu :D kā kakls.
bet citi ir maigāki vai kā gadījumi, bet nu man reti kurš ir paklusējis un neko neiebildis par braukšanu. katrs kaut ko ir pacenties izmest. bet kad es vizinu druškas ar desmitgadu stāžu tiesībām, tās uztver duadz savādāk un vienā mierā omulīgi iekārtojas sēdēklī un ļauj man darīt, ko un kā vēlos.
31st-Oct-2009 08:40 pm
sievietes jau vispaar laikam mieriigaak uztver to, ka otra sieviete ir pie stuures blakus, ne?
31st-Oct-2009 09:04 pm
pateisībā kad man vīrs brauc, es vairāk lecu gaisā kritiskās situvācijās, nekā kad druška ko aplamu dara :D tā iespringšana un neesošu pedāļu spiešana. bet vispār sievietes vienkārši laikam ir savādākas :)
lai gan ir grupa, kas pie sūtres nekad netiek, bet stūrē tik un tā :D tās, kas verbāli stūrē. vot tas man tracina. vīrene, viena kolēģe. kā viņas vīriem bļauj tos "stop" un visu citu, tur jābūt nerviem, lai neiemēztu kokā.
31st-Oct-2009 09:11 pm
burkaa kundziishu tipaazhi?
31st-Oct-2009 09:25 pm
vo vo precīzi :D
This page was loaded Oct 12th 2024, 11:22 am GMT.