smth
 
17th-Oct-2009 07:55 pm
ir sievietes, kuras veelas, lai viirietis vinjas uztur. principaa aptuveni varu saprast, kaapeec vinjas to veelas. sakni var mekleet sensenos laikos, kad viirietis stiepa maajaas mamutu, lai sieviete to gatavotu :) taa teikt - dziive nodroshinaata - ir ko stumt maagaa ;>
bet ir arii viirieshi, kuri veelas, lai vinjus uztur sievietes. vai pareizaak buutu - vinji nesmaadee to, ka sieviete vinjus uztur. bet kaapeec? kas mudina/veicina to?
Comments 
17th-Oct-2009 08:23 pm
nu, jaa. saakotneeji es aizdomaajos tikai par gadiijumu, kad sieviete ir turiiga un vinja var atljauties maajaas tureet viirieti kaa trofeju, smuku speeljmantinju, ar ko citu acu priekshaa paraadiit sevi labaakaa gaismaa.
bet ir tieshaam arii otraa kategorija.. nabadziigi paari, kur sieviete velk vezumu viena, bet viirs.. viirs ir tam, lai nebuutu viena.
17th-Oct-2009 08:27 pm
lai nebūtu viena, ir arī kaimiņš
17th-Oct-2009 08:31 pm
oi, i nerunaa :D
laukos taa kaiminju sievu-viiru buushana ir seriaalu cieniiga ;)
vienu briidi braucu pie senciishiem un vienmeer noprasiiju, kaa kaiminjiem iet, vai viirs ir maajas, vai atkal pie miiljaakaas aizbraucis ;)
lai gan man it kaa ir poh uz to, kas notiek vinju maajaa, bet likaas diivaini, ka sieva ar beerniem (pieaugushiem 25-30 gadiigi) brauca pakalj viiram, kas kaadus meeneshus divus triis jau dziivoja pie miiljaakaas citaa pagastaa. kaut ar varu - bet maajaas? psc kaut kaads.
anyway. peedeejaas zinjas, ka tagad shams jau krietnu briidi ir pie miiljaakaas un sieva liek shamam mieru.
This page was loaded Oct 12th 2024, 11:27 am GMT.