smth
Commenting To 
4th-Oct-2009 10:36 am
vakardiena bija forsha. pastaiga pa chuzhu purvu, peec kuras apetiite visiem bija milziiiiiiiiga ;) sportlat sezonas kopsavilkums un apbalvoshana :) un atklaajums lielai daljai - sabotieris ;) visnotalj aizraujosha speele ;) knapi vakara atraavaamies no speelju galda, lai brauktu maajaas :) shkjiet, ka sho vajadzees iepirkt :)
atpakaljceljaa muusu ar agnesi divvientuliibai pievienojaas imants :) patiesiibaa, neskatoties uz lielo veeju un pamatiigo lietu, atpakaljceljsh bija taads dikti omuliigs :) kaa jau parasti - agnese iebaroja ar gardaam maiziiteem un aaboljiem, jaukas sarunas un beigaas celjabiedri nedaudz veel pasnauduljoja :)
bija tieshaam jauka sestdiena. un pilniigi skaidrs, ka atkal kalendaaraa uz naakamo gadu jaasaak ieplaanot sportlat posmi. un saaku domaat, ka varbuut nedaudz mainiit daliibas noteikumus shajaa pasaakumaa :)bet to jau redzees.
vispaar.. vakardienas pasaakums patiesi arii aizkustinaaja. ja pagaajushajaa gadaa tas viss likaas nu taa -nu, jaa, bija taada lieta, bet nebija ticiibas tam, ka naakamajaa gadaa kaut kas tieshaam izdosies vairaak un labaak.. tad shoreiz.. shoreiz tieshaam noticeeju, ka ta nav tikai taada avantuura... tas tieshaam ir pa iistam! :)
nu, ko. sezona ir beigusies. gaidam jauno sezonu!
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 24th 2024, 5:37 pm GMT.