smth
 
4th-Oct-2009 10:36 am
vakardiena bija forsha. pastaiga pa chuzhu purvu, peec kuras apetiite visiem bija milziiiiiiiiga ;) sportlat sezonas kopsavilkums un apbalvoshana :) un atklaajums lielai daljai - sabotieris ;) visnotalj aizraujosha speele ;) knapi vakara atraavaamies no speelju galda, lai brauktu maajaas :) shkjiet, ka sho vajadzees iepirkt :)
atpakaljceljaa muusu ar agnesi divvientuliibai pievienojaas imants :) patiesiibaa, neskatoties uz lielo veeju un pamatiigo lietu, atpakaljceljsh bija taads dikti omuliigs :) kaa jau parasti - agnese iebaroja ar gardaam maiziiteem un aaboljiem, jaukas sarunas un beigaas celjabiedri nedaudz veel pasnauduljoja :)
bija tieshaam jauka sestdiena. un pilniigi skaidrs, ka atkal kalendaaraa uz naakamo gadu jaasaak ieplaanot sportlat posmi. un saaku domaat, ka varbuut nedaudz mainiit daliibas noteikumus shajaa pasaakumaa :)bet to jau redzees.
vispaar.. vakardienas pasaakums patiesi arii aizkustinaaja. ja pagaajushajaa gadaa tas viss likaas nu taa -nu, jaa, bija taada lieta, bet nebija ticiibas tam, ka naakamajaa gadaa kaut kas tieshaam izdosies vairaak un labaak.. tad shoreiz.. shoreiz tieshaam noticeeju, ka ta nav tikai taada avantuura... tas tieshaam ir pa iistam! :)
nu, ko. sezona ir beigusies. gaidam jauno sezonu!
Comments 
4th-Oct-2009 11:13 am
Kaut kā neiebraucu L) organizē pasākumus, vai kā?

Man pirms nedēļas Sportlat atsūtīja sms ar noskrietā Valmieras pusmaratona laiku
4th-Oct-2009 11:18 am
nee :) vnk mums te pashiem sava komanda. viss saakaas ar to, ka pagaajushajaa gadaa bija tikai viena komanda, bet leenaa garaa apaugaam - koleegji atved savus dziivesdraugus, beernus, draugus un taa izaugaam liidz divaam komandaam ;) vakar pashi saorganizeejaam sev sezonas afterparty, un savilkaam visus rezultaatus, apbalvojaam labaakos un labaakaas visaas nominaacijaas, skatiijaamies bildes, pirms tam veel apskatot, izstaigaajot un visaadas jaunas lietas uzzinot par chuzhu purvu :)
4th-Oct-2009 11:28 am
nomierināji :))

Padomāju, ka varbūt Valmierā nepasveicināju kādu no ļoti svarīgajiem organizatoriem :)) It kā jau tur sveicināju daudzus un biju pieklājīgs, bet visus jau neizspēt ;)

Man ar doma nākamgad piedalīties vairāk kā divos Sportlat pasākumos
4th-Oct-2009 11:31 am
nu, es shogad piedaliijso astonjos ;) ja pareizi saskaitiijaam ;) tiesa, nedaudz savaadaakaa veidaa, nekaa visis citi, bet vienalga ;)
4th-Oct-2009 11:34 am
Apgaismo :))

Man Kuldīgas un Valmieras pusmaraoni. Nākamgad taisos notestēt sevi arī ar velo
4th-Oct-2009 11:38 am
vedu vienu savu komandas biedreni, kas piedalaas, ar visu vinjas inventaaru (sleepeem vai velosipeedu) :) nu, jaa un braucu liidzi savai komandai, lai fotografeetu :) un pec tam paruupeetos par servisu - siltu teeju, maiziiteem:)
4th-Oct-2009 11:43 am
Es jau ar nopirkos jumta bagaazjnieku veel pirms velo peeda :)) vajag tikai vēl tos stiprinaajumus, kur velopeedu uzstuteet :))
4th-Oct-2009 11:45 am
nu, es liidz pat shim briidim neesmu tikusi pie velo bagazhnieka :( bet iemanos savaa mazajaa zveeraa iestuukjeet velo :) tiesa nedaudz izjauktaa veidaa, bet vienalga ;)
This page was loaded Apr 16th 2024, 10:40 pm GMT.