smth
 
29th-Sep-2009 12:19 pm
biju gaidiijusi, ka buus briesmiigaak. ka piesmies peec pilnas programmas. pagaajushaas otrdienas un treshdienas notikumu atklaasts bija tik spilgts un tajaa iesaistiito daliibnieku emocijas tik sakaapinaatas, ka naktii guleeju diezgan dranjkjiigi un no riita devos ar nelabuma sajuutu pakruutee.
tomeer. viss shoreiz bija savaadaak. dikti mieriigii. bez uzbraucieniem. juutos paarsteigta patiesiibaa.
bet prieks, ka shobriid uz briidi viss ir aprimis. tagad liidz 8.novembrim ir laiks parosiities un uzcirst tekstus.
tomeer... treshaa nakts, kad tramiigi vai maz guli, dara savu - acis leenaa garaa veras ciet. gribu gultu. un guleet, guleet, guleet.
Comments 
30th-Sep-2009 06:01 pm
Nuuuuu man jau sen nav miera, tevis it kā ir un vienlaicīgi nav, bet pats svarīgākais, ka, lai tev pašai ir labi....varbūt ir vērts pamēģināt padzert tēju pirms miega????
30th-Sep-2009 06:06 pm
nezinu, vai ir labi. par to vnk nedomaaju. pagaajushajaa nedeeljaa (iznjemot vienu dienu) biju laukos un smagi, fiziski straadaaju. taa, ka veel shobriid muskulji saap. un nebija laiks domaat par lietaam, kas sakraajushaas un sasaapeejushas. shonedeelj, atgriezhoties riigaa.. darbaa ir vnk aarpraatiigas dienas - skrienu no vienas sanaaksmes uz otru, daru visus darbus un nemaz nav laiks aizdomaaties par to, kaa ir. vakaraa ir nogurums, ka pat datoru negribas sleegt iekshaa.
dziive pati piespiezh it kaa aizbeegt no visaam domaam un paardomaam. vnk liek riikoties un darboties.
bet par teeju.. shodien laikam iedzershu, jo iisti normaali tas nav, ka visu nakti ik pa briidim mosties un domaa par lietaam, kas saistiitas ar darbu.
This page was loaded Oct 12th 2024, 1:24 pm GMT.