smth
 
17th-Sep-2009 09:22 am
ar pirmdienu saakas franchu valoda. uz pirmo nodarbiibu netieku. par naakamo piektdienu padomaashu. buutu labi aizvelties tomeer. saakums vienmeer svariigs.
Comments 
17th-Sep-2009 09:34 am
Darbā franču valoda jāmācās? :)
Ehhh, es arī gribētu.. Tik tas tāds dārgs prieks, tāpēc ceru kaut kad beidzot dabūt to kviktīčeru no internetiem.. :D
17th-Sep-2009 09:45 am
nu, jaa. maaciibas naak saistiibaa ar darbu.
saaku domaat, ka baigi diivaini viss ir. pirms gada biju pieteikusies, bet mani nepanjeema, lai gan man ljoti gribeejaas. shogad pieteicos taapeec, ka maneejaa liiga izdomaaja, ka jaapiesakaas.. taa teikt - pieteicos kompaanijas peec.. bet sanaaca, ka akcepteeja muus abas.
varbuut tieshaam tas ir maajiens, ka kaut kas jaasaak dariit zheneevas labaa. pirms paaris gadiem tachu teicu un domaaju par to, ka gribu turp doties straadaat...un varbuut shis solis (franchu valoda, ka pati pie manis atnaaca), ir pirmais tajaa virzienaa?
nezinu...
shobriid tieshaam aizvien vairaak domaaju, ka gribu prom no shejienes.
ja taa padomaa - mani sheit nekas netur.. piecelies un aizej. jaa, vecaaki, braalis.. bet tas ir savaadaak. duksi varu panjemt liidzi... zveeru arii teoreetiski. un viss.
17th-Sep-2009 10:07 am
Viss var būt, bet kaut kādas zīmes nevajag pārvērst par lolojumu un tādu kā apstiprinājumu, vajag kaut kā par viņām pa kluso lēkt gaisā un priecāties, ka ka lietas kustās uz priekšu, bet nekādā gdījumā neplānot - uz kurieni. :) Tu tagad domā par Ženēvu un tā (arī drošvien lielākoties saistībā ar savu profesionālo darbību utml.), bet nevar zināt, vai nenokļūsi Kanādā.. :)
Bet tas, ka Tavuprāt vilciens ir sakustējies (lai uz kurieni tas brauktu), ir lieliski.
17th-Sep-2009 10:16 am
ai, patiesiibaa - pa lielam ir vienalga shobriid, kurp doties. vnk gribas prom. jaa, zinu un saprotu, ka taadaa veidaa vnk censhos aizbeegt no probleemaam. jaa, iespeejams, ka tas viss ir tikai shobriid. un, iespeejams, ka peec paaris nedeeljaam domaashu atkal, ka dziive ir skaista un ka lv tomeer ir vieta, kur gribu palikt.
bet shobriid... mekleeju beegshanas celju... lai gan zinu un saprotu, ka tad, kad iesit, es veel vairaak iztaisnoju muguru un ieksheeji saku - 'poh*** man uz to visu - gan jau tikshu ar shito arii galaa'.
nezinu, ar ko tas beigsies. jebkuraa gadiijumaa franchu valoda man shaa vai taa dziivee noderees :>
17th-Sep-2009 10:23 am
Jā, domas var mainīties vienā brīdī, atliek tikai kaut kam iespaidīgākam notikt. Vai arī vienkārši nomierināties, bet ne vienmēr sanāk.
Noderēs un tāpēc vēlu veiksmi mācībās!
17th-Sep-2009 10:26 am
varbuut arii ir labi, ka man buus tuuliit atvaljinaajums. pamainiishu savu ikdienu, cilveekus apkaart. varbuut paaries un norims veetra. varbut izdosies pamainiit attieksmi...

gan jau buus labi. kur es d****aa likshos ;>

nu, baidos, ka man kaa jau ar visaam maaciibaam buus centiibas sindroms ;) piekjershos nopietni klaat un tad jau jaacer, ka aizies ;)
17th-Sep-2009 10:08 am
P.S. Kas ir zvērs? :)
17th-Sep-2009 10:16 am
zveers ir mans mashinjsh :)
17th-Sep-2009 10:23 am
Āāāā... :)
17th-Sep-2009 10:26 am
:))
This page was loaded Oct 12th 2024, 3:23 pm GMT.