smth
 
17th-Sep-2009 09:22 am
ar pirmdienu saakas franchu valoda. uz pirmo nodarbiibu netieku. par naakamo piektdienu padomaashu. buutu labi aizvelties tomeer. saakums vienmeer svariigs.
Comments 
17th-Sep-2009 10:16 am
ai, patiesiibaa - pa lielam ir vienalga shobriid, kurp doties. vnk gribas prom. jaa, zinu un saprotu, ka taadaa veidaa vnk censhos aizbeegt no probleemaam. jaa, iespeejams, ka tas viss ir tikai shobriid. un, iespeejams, ka peec paaris nedeeljaam domaashu atkal, ka dziive ir skaista un ka lv tomeer ir vieta, kur gribu palikt.
bet shobriid... mekleeju beegshanas celju... lai gan zinu un saprotu, ka tad, kad iesit, es veel vairaak iztaisnoju muguru un ieksheeji saku - 'poh*** man uz to visu - gan jau tikshu ar shito arii galaa'.
nezinu, ar ko tas beigsies. jebkuraa gadiijumaa franchu valoda man shaa vai taa dziivee noderees :>
17th-Sep-2009 10:23 am
Jā, domas var mainīties vienā brīdī, atliek tikai kaut kam iespaidīgākam notikt. Vai arī vienkārši nomierināties, bet ne vienmēr sanāk.
Noderēs un tāpēc vēlu veiksmi mācībās!
17th-Sep-2009 10:26 am
varbuut arii ir labi, ka man buus tuuliit atvaljinaajums. pamainiishu savu ikdienu, cilveekus apkaart. varbuut paaries un norims veetra. varbut izdosies pamainiit attieksmi...

gan jau buus labi. kur es d****aa likshos ;>

nu, baidos, ka man kaa jau ar visaam maaciibaam buus centiibas sindroms ;) piekjershos nopietni klaat un tad jau jaacer, ka aizies ;)
This page was loaded Oct 12th 2024, 1:20 pm GMT.