smth
Šlesers pauž apņēmību pārņemt varu valstī 
29th-Aug-2009 11:57 am
Publicēta: 11:44 29.08.2009.

Rīga, 29.aug., LETA. LPP/LC līderis AInārs Šlesers ir gatavs pārņemt varu valstī. To viņš šodien paziņoja sakot uzrunu apvienības "Saskaņas centrs" sastāvā ietilpstošās Tautas saskaņas partijas (TSP) kongresā.
Šlesers kritizēja valdību un paziņoja, ka ir jābūt gataviem pārņemt varu. Viņš atzīmēja, ka varas gāšana līdz nākamajām Saeimas vēlēšanām nav "mūsu mēŗkis". Viņaprāt mērķis ir valsts attīstība.
Šlesers pauda uzskatu, ka, iespējams, nepieciešams veidot ēnu kabinetu, kas būtu gatavs konkrētai rīcībai pēc valdības krišanas.
"Mums jābūt gataviem vadīt valsti" teica Šlesers.
Politiķis piebilda, ka pēdējā laikā sabiedrībā apspriestās labējo partiju apvienošanās mērķis esot noturēties pie varas.
Kā ziņots, šodien "Reval Hotel Latvija" notiek TSP kongress. Galvenais darba kārtības jautājums ir TSP līdzdalība apvienotā partijā. Par savu vēlmi apvienoties vienā partijā ir paziņojušas četras apvienības SC partijas - TSP, "Jaunais centrs", Sociāldemokrātiska partija un Daugavpils pilsētas partija.
Kongresā piedalās 345 delegāti un 96 viesi.
Šlesers TSP kongresā ieņēmis vietu prezidijā, kopā ar Rīgas mēru Nilu Ušakovu, domes deputāti Svetlanu Savicku. Kongress tika atklāts ar Šlesera uzrunu
Comments 
29th-Aug-2009 12:00 pm
Hoho!;)
This page was loaded Oct 12th 2024, 3:23 pm GMT.