smth
 
13th-Aug-2009 09:11 am
jaanja seeta vakar pamatiigi izpeetiita. sapirkos kartes un celjvezhus. shovakar tie buus jaapashkjirsta. varbuut kaada laba ideja sestdienai-sveetdienai radiisies.

bet vispaar. vakar kaarteejo reizi sapratu, ka man ir kaut kaada vaajiiba pret celjvezhiem un karteem. varu seedeet peetiit kartes - kur un kas atrodas, kaa un kurp var aizbraukt... un celjvezhi ir vienkaarshi interesanta lasamviela..
Comments 
13th-Aug-2009 11:59 am
kartes un ceļvežus varu nedēļām no vietas pētīt un fantazēt
13th-Aug-2009 12:05 pm
vo, vo...
es atceros, ka beerniibaa, kad slimoju, tad vienmeer vilku aaraa visaadus celjvezhus un kartes no vecaaku graamatplauktiem :) un taa diena vienai pashai maajaas dikti aatri paskreeja ;)
tagad nekas nav mainiijies (ja nu vieniigi tas, ka pashai kaudze ar taam graamataam un karteem ir) :)) man jau pashai dikti patiik braukt viskautkur pietiekami sagatavotai - kad zini, kas tas ir un kaapeec ir.
ir bijis taa, ka atbraucu komandeejumaa uz kaadu pilseetu pirmo reizi un tad staigaaju pa pilseetu ar koleegjiem un staastu vinjiem kas ir kas un kaapeec, jo ieprieksh esmu salasiijusies graamatinjas :) tjip izpildos par gidu :)
shodien, ejot uz darbu, aizdomaajos, ka varbuut tieshaam apmaaciities par gidu... :)
13th-Aug-2009 12:11 pm
man peedeejaa laikaa patiik bez lielas plaanoshans, tā teikt, kjert mirkli, ko sanjemu dazjaadaas situaacijaas :)

tachu, ja nezinu, kur atrodos, tad saaku nervozeer. vismaz kkaadu apjausmu vajag

kartees peedeejaa laikaa skatos, lai kjertu idejas

sestdien piedaliishos www.baronsquest.com riikaotajaa pasakaumaa Auces pusee, kur buus daudz daudz karshu. Vareeshu ar kompasu njemties liidz peedeejo speeku izsiikumam

gidam, man domaat, vajag TAADU suliigu balstinju :))
13th-Aug-2009 12:17 pm
nu, man ljoti biezhi braukshana kaut kur tieshi taa arii ir - uz dullo iebaksti kaut kur ar pirkstu kartee un tad arii dodies tajaa virzienaa - pa celjam, protams, nogriezhoties pa labi un pa kreisi, lai apskatiitu visu, uz ko ir noraades :)))
shoreiz laikam ir nedaudz savaadaak. noleemu uz briidi aizbeegt no lv, taapeec iepirku lt un ee kartes.vairaak sliecos uz to, ka sestdien iekaapshu autinjaa un doshos uz ee. bish biedee taa idejai vienai braukt turp, bet... kaadreiz ir jaabuut pirmai reizei, kad viens dodies prom no lv ar auto :) laikam taapeec apbrunjojos ar tiem materiaaliem biezaakaa slaanii - lai vismaz aptuveni zinaatu, ko nevajadzeetu palaist garaam, kam nevajadzeetu paskriet garaam :)

tikko iemetu aci tajaa barona mantojumaa.. hmmz.. izskataas visnotalj incanti :)))

gidam galvenais ir speet savaakt to tuuristu aitu baru :D
13th-Aug-2009 12:25 pm
piekriitu :)

tamdeelj nopirku gps aparaatu, kursh klausiis mani, ne es vinju :)
tam nav nedz ekraana, nedz balss, tikai viena poga - ON
kad atgriezjos maajaas peec izvazaashanaas pa malu malaam, tad jamais man google kartee caur zilzobu raada, kur esmu bijis, kad bijis un cik aatri kusteejies :) un veel bildeem peec vajadziibas piemontee klaato koordinaates

Igaunijaa esmu bijis tikai vienreiz un arii tad tikai Tallinnaa. Par cik esmu audzis leishmalee, tad shos broljus labaak paarzinu :))
13th-Aug-2009 12:30 pm
:)) nu man gps ir pasuutiits uz septembri kaa dzd daavana :D taa ka shii reize buus veel jaaiztiek bez taa ;)
lai gan.. cik sanaacis ir braukt ar gps, tomeer vienmeer droshiibas peec gribas arii karti :D nu, ko lai dara - esmu kinesteetikjis - gribas visu aptaustiit :D kaut kaa forshaak ir, kad vari iebakstiit ar pirkstu un pateikt - es esmu sheit! :D
btw, kas tad Tev tas par taadu askeetisku aparaatu? :)

nee, nu es gan vienaa, gan otraa esmu bijusi.. tomeer shii buus pirmaa reize, kad braucu (ja braucu (ja nekas TAAADS nenotiks)) viena pati uz savu galvu.
13th-Aug-2009 03:23 pm
Firma Holux modelis M-1000C. Vinjsh raada, kur esmu gaajis, ne taa kaa parastie gps, kas liek man braukt pa to vai kaadu citu celju :)) es labpraatak izveelos taadu taku, kas patiik manam degunam ;)
13th-Aug-2009 04:32 pm
nu skaidriite :)
This page was loaded Oct 12th 2024, 5:31 pm GMT.