smth
 
13th-Aug-2009 09:11 am
jaanja seeta vakar pamatiigi izpeetiita. sapirkos kartes un celjvezhus. shovakar tie buus jaapashkjirsta. varbuut kaada laba ideja sestdienai-sveetdienai radiisies.

bet vispaar. vakar kaarteejo reizi sapratu, ka man ir kaut kaada vaajiiba pret celjvezhiem un karteem. varu seedeet peetiit kartes - kur un kas atrodas, kaa un kurp var aizbraukt... un celjvezhi ir vienkaarshi interesanta lasamviela..
Comments 
13th-Aug-2009 12:05 pm
vo, vo...
es atceros, ka beerniibaa, kad slimoju, tad vienmeer vilku aaraa visaadus celjvezhus un kartes no vecaaku graamatplauktiem :) un taa diena vienai pashai maajaas dikti aatri paskreeja ;)
tagad nekas nav mainiijies (ja nu vieniigi tas, ka pashai kaudze ar taam graamataam un karteem ir) :)) man jau pashai dikti patiik braukt viskautkur pietiekami sagatavotai - kad zini, kas tas ir un kaapeec ir.
ir bijis taa, ka atbraucu komandeejumaa uz kaadu pilseetu pirmo reizi un tad staigaaju pa pilseetu ar koleegjiem un staastu vinjiem kas ir kas un kaapeec, jo ieprieksh esmu salasiijusies graamatinjas :) tjip izpildos par gidu :)
shodien, ejot uz darbu, aizdomaajos, ka varbuut tieshaam apmaaciities par gidu... :)
This page was loaded Oct 12th 2024, 3:21 pm GMT.