smth
 
13th-Aug-2009 09:11 am
jaanja seeta vakar pamatiigi izpeetiita. sapirkos kartes un celjvezhus. shovakar tie buus jaapashkjirsta. varbuut kaada laba ideja sestdienai-sveetdienai radiisies.

bet vispaar. vakar kaarteejo reizi sapratu, ka man ir kaut kaada vaajiiba pret celjvezhiem un karteem. varu seedeet peetiit kartes - kur un kas atrodas, kaa un kurp var aizbraukt... un celjvezhi ir vienkaarshi interesanta lasamviela..
Comments 
13th-Aug-2009 12:11 pm
man peedeejaa laikaa patiik bez lielas plaanoshans, tā teikt, kjert mirkli, ko sanjemu dazjaadaas situaacijaas :)

tachu, ja nezinu, kur atrodos, tad saaku nervozeer. vismaz kkaadu apjausmu vajag

kartees peedeejaa laikaa skatos, lai kjertu idejas

sestdien piedaliishos www.baronsquest.com riikaotajaa pasakaumaa Auces pusee, kur buus daudz daudz karshu. Vareeshu ar kompasu njemties liidz peedeejo speeku izsiikumam

gidam, man domaat, vajag TAADU suliigu balstinju :))
13th-Aug-2009 12:17 pm
nu, man ljoti biezhi braukshana kaut kur tieshi taa arii ir - uz dullo iebaksti kaut kur ar pirkstu kartee un tad arii dodies tajaa virzienaa - pa celjam, protams, nogriezhoties pa labi un pa kreisi, lai apskatiitu visu, uz ko ir noraades :)))
shoreiz laikam ir nedaudz savaadaak. noleemu uz briidi aizbeegt no lv, taapeec iepirku lt un ee kartes.vairaak sliecos uz to, ka sestdien iekaapshu autinjaa un doshos uz ee. bish biedee taa idejai vienai braukt turp, bet... kaadreiz ir jaabuut pirmai reizei, kad viens dodies prom no lv ar auto :) laikam taapeec apbrunjojos ar tiem materiaaliem biezaakaa slaanii - lai vismaz aptuveni zinaatu, ko nevajadzeetu palaist garaam, kam nevajadzeetu paskriet garaam :)

tikko iemetu aci tajaa barona mantojumaa.. hmmz.. izskataas visnotalj incanti :)))

gidam galvenais ir speet savaakt to tuuristu aitu baru :D
This page was loaded Oct 12th 2024, 3:25 pm GMT.