smth
 
28th-Jul-2009 08:36 pm
esmu paarsmeejusies shovakar. ieliku oranzhajaa lienes kaazu bildes.. un rezultaats taads, ka kaudze metas apsveikt mani :DDD
nekad nebiju domaajusi, ka esam ar lieni liidziigas. bet sveshaaki cilveeki saka, ka jaa.. kaut kas ir! hmmmz. varbuut, varbuut. galu galaa - maasiica tachu :)
vispaar. ja no darba atnaacu dranjkjiigaa noskanjojumaa. atkal visaadas dumiibas notiek, bet par to varbuut kaadaa citaa mirklii rakstiishu. bet iiss kopsavilkums par darba dienas beigaam, kas pamatiigi sabojaaja omu - nesaprotu reizeem, kaapeec privaatais kaadas lietas var krietni aatraak izdariit (pat 3-4reizes aatraak) nekaa viena valsts iestaade. turklaat valsts iestaade mieriigi var pateikt - tagad cilvis ir atvaljinaajumaa un kameer vinjsh nebuus, tikmeer nekas netiks kustinaats.
bet. shobriid ir labi. un smaidaas :) pirmaam kaartaajm jau pa celjam satiktaa [info]digna lika pasmaidiit ;) nu, kaa lai nesmaida tik gaishaam un prieciigaam aciim pretii ;) bet tagad maajas smarzho peec maajaam, jo uztapinaats daarzenju sauteejums :) kjirshu piiraagam nepietika speeks, bet to gan jau riit uztapinaashu :) riit buus gatavi eeshanai arii mazsaaliitie gurkjiishi :) njamm-njamm :) varbuut vienkaaarshi lielaa meeraa omu bojaaja arii tas, ka kopsh riita kafijas un kaneeljmaiziites nekas nebija iekosts... nezinu.. vaardu sakot, ir mieriigi ap sirdi un smaidaas :)
Comments 
29th-Jul-2009 09:35 am
:)))) Nu jau gan te sakomplimentējies.. /sarkst un bālē/

Starpcitu, to , ka ar māsīcu esat līdzīgas diezgan, pamanīju arī es. Un arī nobrīnījos. :)
29th-Jul-2009 09:37 am
nee, es vnk pateicu to, ko domaaju :)) Tavas smaidoshas acis tieshaam lika man smaidiit :)))

nu, asinis tak vienas :))) taapeec arii liidziiba ieziimeejas ;)
This page was loaded Oct 12th 2024, 5:28 pm GMT.