smth
 
4th-Dec-2008 06:24 pm
shobriid ir baigi smagi. manii divas pretruniigas lietas plosaas - it kaa ar veselo sapraatu to visu speeju attaisnot, saprast, pienjemt, tomeer zinaamas emocijas arii ir. negribas dariit paari. liidz riit riitam kaut kaa jaaaizdziivo tas. tad jau no riita redzees, kas tajaa miitinjaa buus. maartinjsh teica, ka arii maaris tur buus. no vienas puses tas ir labi, bet no otras puses... nez, pa shiem gadiem varbuut vinjsh ir mainiijis savu nostaaju un viedokli..
trakaakais jau ir tas, ka riit tas viss buus jaaizdziivo divos piegaajienos. vienreiz no riita shauraa lokaa, bet divos plashaakaa... un tieshi tajaa otrajaa miitinjaa tiks pienjemts gala leemums.
eh...
shobriid gribas kaadam sho 'nastu' izstaastiit. tachu zinu, ka pagaidaam nedriikstu to dariit. paaraak smagi tas shobriid ir. sajuutas mijas starp gribas paseedeet vienai un paraudaat un vareetu iedzert.
vispaar biju jau soliijusi sev, ka par darbu necepshos, tomeer shis ir briidis, kad atkal daudz domaaju peec darba par darbu. jaa, zinu, ka es neko daudz nevaru ietekmeet. bet sirds saap par to, kas notiek.
Comments 
4th-Dec-2008 06:33 pm
Satrauc.
4th-Dec-2008 06:50 pm
pie Dieviņa gari galdi, visiem pietiks
4th-Dec-2008 08:01 pm
A galda galā sēdošajiem arī kas mutē tiks? ;)
4th-Dec-2008 08:15 pm
tie pēdējie būs tie pirmie, bet lepno, kas neieradīsies, būs tik daudz, ka galdi lūzīs no pārpilnības
This page was loaded Oct 13th 2024, 9:27 am GMT.