smth
 
23rd-Nov-2008 07:05 pm
shaadam aukstam laikam piedien kakao. smarzho dikti gardi - kakao un kaneelis, un cukurs, un piens...mmmmm...vajadzeetu uzcept kaadu cepiiti. bet pagaidaam nespeeju saprast, ko manas garshas kaarpinjas prasa. jaapadomaa. varbuut jaapashkjirsta receptes. gan jau kaada ideja naaks praataa. it kaa gribeetos kaut ko piparkuukveidiigu, kaut ko ar stipraam un siltaam garshvielaam. jaapadomaa.
veel sapratu, ka gribas maajaas tomeer tos zhaaveetos aabolus. buus jaasagriezh kaadi aaboli un jaasaliek, lai zhuust. gards tas nashkjis ir ;)
aiz loga joprojaam plosaas veejsh un sniegs.. logs nedaudz aizsnidzis un apledo arii. tomeer maajaas ir labi, silti un mieriigi. vajadzees vairaak svechu nopirkt, lai ir ko shajos garajos vakaros kurinaat.
nu, ko..jaaturpina tapinaat zekjeles :) tad varees kjerties citaam adaamajaam lietaam klaat. beidzot atradu dzhemperi, ko adiit no taas miikstaas un forshaas peleekaas dzijas, ko nopirku pagaajushaajaa sestdienaa. oi..veel taas ziemassveetku daavanas...ceru, ka paguushu visu izdariit.
un veel, lai cik tas nebuutu muljkjiigi, tomeer patiik man tas ltv1 raidiijums 'ielas garumaa'. incanti tomeer kaut ko uzzinaat vairaak par maajaam, cilveekiem, notikumiem.
Comments 
23rd-Nov-2008 10:03 pm
Oh, kakao-jā! Dodos sildīt :)
23rd-Nov-2008 10:08 pm
lai silda tas Tev garshas kaarpinjas un padara omu prieciigaaku! :)
23rd-Nov-2008 10:10 pm
Šodien riktīgi nācās izsalt. Bet par to kakao parasti aizmirstas kamēr netagādina vai nepamana skapītī kakao kastīti.
23rd-Nov-2008 10:13 pm
tad jau turpmak bus jaatgadina regulari :))
This page was loaded Oct 13th 2024, 9:22 am GMT.