smth
 
23rd-Nov-2008 03:55 pm
visu dienu putina. kaa beerniibaa tas skats aiz loga. nemiiliigs laiks. ar nelielaam shausmaam domaaju par to, kaa riit nokljuut uz darbu - ierasti kaajaam, vai tomeer izmantot sabiedrisko transportu.
graamatas izshivereeju. atradu to, ko mekleeju. dziljaak kaudzee iekaartoju taas, kuras zinu, ka kaadu briidi nebuus vajadziigas.
duudinieks shodien vai nu pa datoru, vai radiatoriem dziivojas ;) ziema naak :D vienu briidi gan dators pateicoties vinjas pakaljai izsleedzaas ;) tieshis sarunas laikaa ar astru :D buus laikam uzmaniigaak jaavaktee taa duksenes pakalja, lai nepaarkarst dators ;)
pusdiens-vakarinjas arii sagatavoju. shoreiz piekjeeros saknju sauteejumam :) dazhas lietas sagatavoju arii uz priekshu, lai var pa nedeelju taas izmantot un uztapinaat to, kas kaarojas pa nedeelju :))
par godu laika apstaakljiem lielo kannu ziemas teejas uztaisiiju :) nezinu, kaut kaa peedeejaa laikaa vairaak zaalju teejas gribas dzert. visaadas zaljaas un sarkanaas laikam esmu nedaudz atdzeerusies. pati jau pie sevis nosmeejos, ka izveelos eedienu un dzeerienu zinjaa taas lietas, kas tipiskas latvijai :) vienkaarshi organisms prasa to, kas ir paziistamaaks :)
zekjes adiishana shodien arii pabiidiijaas krietni uz priekshu ;)) triis reizes gan izmantoju paliidziibu draugam (mammai) :)), lai tiktu galaa ar to papeedi ;) bet, jaatziist - izdevaas! :)ja visas maajas lietas izdariishu, tad vakaraa atkal piekjershos adiishanai un laikam tad arii zekji shodien varees pabeigt. bet nekaada nelaime nebuus, ja to izdariishu riit :)
vaardu sakot, oms joprojaam labs.
Comments 
23rd-Nov-2008 09:29 pm
Hmmm, gaumes lieta - man gan ļoti patīk,
laikam pat iesim ārā dzert karstvīnu. :)
23rd-Nov-2008 09:34 pm
nu, ja tikai izbaazt degunu aaraa, iedzert karsviinu, izdauziities un tad saartiem vaigiem atgriezties maajaas ;)))
kompaanijaa var iziet aaraa :) tad ir jautraak ;) bet vienai gan vazaaties apkaart negribas ;)
This page was loaded Oct 13th 2024, 9:24 am GMT.