smth
 
13th-Nov-2008 11:49 am
darbiigs riits... shodien esmu samij glavnij... turklaat no riita jau biju paseedeet pie zaljajaam kolonnaam.. bet beidzaas viss veiksmiigaak nekaa biju gaidiijusi... nebija jaaceljas un jaaklaigaa, ka mans viedoklis nav njemts veeraa :) pashi piekaapaas un tas noziimee, ka atkal driiz sanaaks doties albertielas virzienaa ;))
pa celjam iemetu pasta kastee suutiijumu uz kjiinu, sapirkos ideju smelshanai kaudzi ar zhurnaaliem un apmekleeju [info]dizzy :) shkjiet, ka vinjai buus izdevies mani liidz galam paarliecinaat par zekju adiishanu :) jaaizdomaa, kaadas, jaaiepeerk dzija un jaasaak tapinaat ;) peedeejaas zekjes uzadiiju pamatskolaa un tas noziimee, ka shoreiz pirmaas noteikti buus liels paarbaudiijums :))))
ak, jaa... atkal kritu kaardinaajumaa un.. panjeemu gan pulksteniiti, gan divas krelles ;) tagad varees puceeties ;) vispaar peedeejaa laikaa dazhas draudzenes jau pamaniija, ka man atkal uznaakusi rotaslietu eera :)) gribas taadas interesantas, ne-tipiskaas rotaslietas ne tikai izieshanu gadiijumos valkaat, bet arii ikdienaa ;) taapeec aizvien vairaak apsveru ideju par rotu gatavoshanas maakslas apguushanu :DDD lai pati speetu apgaadaat ar jaunaam rotaslietaam un daavinaat taas arii draudzeneem ;)))
vaardu sakot - viss ir labi shobriid.
Comments 
13th-Nov-2008 02:15 pm
oi, man buus shodien atkal ko peetiit ;)
man pashai kopsh vakardienas ir viens taaaaads kaardinaataajs... iepatikaas viena shalle... http://www.vogueknitting.com/patterns/2008/holiday/vkh08-plymouth.pdf .. nezinu, kas vinjaa TAAAADS ir, bet patiik ;)
13th-Nov-2008 02:18 pm
jā, šito es ar izdrukaju, bet vienkarshi nav laika visam. tikko pabeidzu slaveno pi shawl- adiju no diega zirneklja tikla biezumaa, pa nedelju shalle gatava, tik janostiepj. tam nav laika un man jaunais kakjis saplesis kaa nieku :)))
13th-Nov-2008 02:20 pm
man shii arii izdrukaata pie ledusskapja piesprausta - taa teikt - pirmaas kaartas darbs :DDDD

Tev jauns kakjis? un kaa? bleenjdaris? :)
13th-Nov-2008 02:23 pm
ja, paspeju jau Tīnai un Soņai sameklet jaunas majas. Shitas ir bandic- Sebastians. Izmests uz ielas, nemaceja izdzivot un gandriz jaunos medibu laukos nonaca. Ausis bij izzhuvushas kaa chipshi- atudenjojies, savelies, aci pazaudeja , jo imunitatei kirdik. Bet forshhhhhhhhh. Nu jau esmu atkopusi . Vinsh ar mani tada vechu limeni komunice- kad sagaida mani majas, ta baigi iekozh vaigaa- tipa, nu kur vazajies tik ilgi:))))Mans maigais zvers :)))
13th-Nov-2008 02:27 pm
shams bija dziivoklja zveers pirms tam??
pilnigs vaaks.. nu, ja pats ar zveeru netiec galaa, tad vai nu sameklee jaunas maajas, vai galu galaa - midzini ciet... vispaar traki ka shitaa ar zveeruljiem izriikojas ;(((
13th-Nov-2008 02:31 pm
man ir TIK neisakāmi žēl, ka šis smukais un celais dzivnieks cilveku stulbuma delj zaudeja actinju. Tas bij no infekcijas, jo shamejs nu nebij domats ielas dzivei. Totals majas minka,. pie tam sterilizets, kam uz ielas nu neiet viegli :)))tie cilveki mezhonji galigakie
tu nevar iedomaties, kas pa vajpratu daras. SOSam diena ap 100 zvanu par izmestiem, ievainotiem dzivniekiem, patversmes parpilditas, pagaidu saimnieku parbazti ar iemitniekiem. vaks.
mana masa ar sava dzivoklja komuna pienjema vienu minku- pilnigi balts un kurls seniors, kuru saimnieks visu muzhu bij ar cisinjiem un buljonu saljo barojis. nu kur cilvekiem prats
13th-Nov-2008 03:07 pm
vispaareejaa depresija, vai? saak atbriivotie no taa, kas it kaa ir viena lieka mute???
vaaks pilniigs.. shermulji pilniigi pa aadu noskreeja...
This page was loaded Oct 13th 2024, 9:21 am GMT.