smth
 
13th-Nov-2008 11:49 am
darbiigs riits... shodien esmu samij glavnij... turklaat no riita jau biju paseedeet pie zaljajaam kolonnaam.. bet beidzaas viss veiksmiigaak nekaa biju gaidiijusi... nebija jaaceljas un jaaklaigaa, ka mans viedoklis nav njemts veeraa :) pashi piekaapaas un tas noziimee, ka atkal driiz sanaaks doties albertielas virzienaa ;))
pa celjam iemetu pasta kastee suutiijumu uz kjiinu, sapirkos ideju smelshanai kaudzi ar zhurnaaliem un apmekleeju [info]dizzy :) shkjiet, ka vinjai buus izdevies mani liidz galam paarliecinaat par zekju adiishanu :) jaaizdomaa, kaadas, jaaiepeerk dzija un jaasaak tapinaat ;) peedeejaas zekjes uzadiiju pamatskolaa un tas noziimee, ka shoreiz pirmaas noteikti buus liels paarbaudiijums :))))
ak, jaa... atkal kritu kaardinaajumaa un.. panjeemu gan pulksteniiti, gan divas krelles ;) tagad varees puceeties ;) vispaar peedeejaa laikaa dazhas draudzenes jau pamaniija, ka man atkal uznaakusi rotaslietu eera :)) gribas taadas interesantas, ne-tipiskaas rotaslietas ne tikai izieshanu gadiijumos valkaat, bet arii ikdienaa ;) taapeec aizvien vairaak apsveru ideju par rotu gatavoshanas maakslas apguushanu :DDD lai pati speetu apgaadaat ar jaunaam rotaslietaam un daavinaat taas arii draudzeneem ;)))
vaardu sakot - viss ir labi shobriid.
Comments 
13th-Nov-2008 01:39 pm
oi, jau paarskaitiiju, tikliidz atnaacu uz darbu :) vinjai jau kontaa vajadzeetu buut, jo mums viena banka ;)
This page was loaded Oct 13th 2024, 9:28 am GMT.