smth
Kung Fu Panda (2008) 
13th-Sep-2008 08:46 pm
peec shiis nedaudz trakaas dienas gribeejaas kaut ko izklaideejoshu. taadeelj vakarinjas man bija kopaa ar Kung Fu Panda (2008).
riktiigi izsmaidiijos :) diezgan cmuka un jauka multene :))) vienaa briidii gan nedaudz uzkrita uz nerva paaris ainas, bet visumaa - laba :)
bet par sho dienu... beidzot viss pabeigts. smuki salikts pa kasteem. tagad galvenais to visu dabuut prom uz lidostu. +/- pusotra tonna dazhaadu dreebju, apavu, rotaljlietu.
patiesiibaa, kraameejot to visu nedaudz skumji palika par tiem kliedzeejiem, kas pirmie bez maz vai kliedza, ka gatavi paliidzeet. to, kursh ir kaa veerts mees redzeejaam shajaas dienaas. ar vaardiem riigaa, ar darbiem aizkraasnee. ai, bet galu galaa - man nav nekaadu tiesiibu kaadu nosodiit.

braucot no spices un peec tam no [info]kuminjsh maajaas, sapratu, ka neesmu es veel gatava atgriezties chetraas sienaas pie duksha. noleemu aizshaut liidz bergju depo - iepirkt visaadas lietas duksim un maajai. klausoties bi-2 un braucot pa briiviibeni, nedaudz pazuda realitaates sajuuta.. nezinu kaadeelj peekshnji riiga likaas tik svesha... uz kaadu mirkli bija radusies sajuuta, ka braucu pa kaut kaadu sveshu man pilseetu pirmo reizi...bet sajuutas bija ljoti labas-auto, ielas, koki, gaisma.. tas viss nomierinaaja.
nogurums, protams, ir.. bet tomeer kopumaa ir labi.

un veel. man pashai ir prieks par to, ka beidzot atkal esmu saakusi regulaari gatavot. nekad ieprieksh, dziivojot viena, es sev negatavoju. vareeju snakstiities ar augljiem, daarzenjiem, piena produktiem utt. bet siltu eedienu reti,reti,reti,reti,reti gatavoju. tagad jau gandriiz nedelju katru dienu sev gatavoju :) neko daudz un neko iipashu, bet tomeer :)

un veel.laikam jau riktiigi rudens piezadzies. shoriit no riita sapratu, ka gribas jau siltaak gjeerbties - izvilkt cimdinjus un saakt gjeerbt virsjakas. aukstuminjsh saak kost :(
Comments 
13th-Sep-2008 09:21 pm
nesaprotu - Kaa tu to visu paspeej... 8-)
13th-Sep-2008 09:24 pm
nu, kaa - aizvedu kuuminju un pa taisno uz bergjiem :) tur 40 minuutees iepirkumu pasaakums un tad maajaas ;)paveicaas, ka nekur nebija sastreegumi :))) maajaas sagatavoju vakarinjas un paraleeli skatiijos filmu :))) nekaa paardabiska :DDDD
13th-Sep-2008 11:24 pm
Un vēlreiz paldies par aizvešanu!:)
14th-Sep-2008 10:23 am
a bet luudzu :)))
This page was loaded Apr 26th 2024, 12:17 am GMT.